Afbeelding

Inloophuis Debora begroet veertien nieuwe partners

Algemeen

Editie: Week 48, Jaargang 21 |

Voorzitter Paul Friskes poseerde met gepaste trots met de nieuwe leden van zijn partnership club te weten: Beveiligingsbedrijf Tisecurity uit Rijswijk, Jazz Restaurant Miles, Alex Nieuwenhout Accountancy, AVZ Administratie, de Goudse Verzekeringen, Stichting Chronische Ziektes, ING – Bank Delft, Schaap&Partners Advocaten, Restaurant Le Mariage en Bistro de Pijpenla, Installatiebureau Joop Keyzer, Risk Verzekeringen, De Verzekeringsmaatschappij DAS Rechtsbijstand, Meubel en Slaaphuys Delft en de ABN/Amro Bank.

DELFT - Hampshire Hotel Delft Centre was vorige week vrijdag het  toneel  voor de zevende editie van netwerkbijeenkomst van de Debora Partnership Club. Tijdens de bijeenkomst ontvouwde Paul Friskes, de voorzitter van de club zijn plannen voor de toekomst.

Friskes streeft ernaar om de club uit te breiden tot  100 partners. Hij lijkt daarin te gaan slagen want vrijdagavond waren al veertien nieuwe partners aanwezig die zich voor een bedrag van 500 euro per jaar voor een periode van drie jaar aan het inloophuis hebben verbonden. Bovendien verlengden Smits Designcenter en financieel adviseur Jan de Bruyn hun partnership met drie jaar.
“Als een warm bad, zo ervoeren de aanwezigen de bijeenkomst”, zegt Jan Holierhoek, de voorzitter van de pr-commissie van Debora. “Zeven jaar geleden zijn we met de netwerkbijeenkomsten in deze vorm van start gegaan. Steeds was er één van de partners die zijn of haar accommodatie voor de bijeenkomst open stelde. Dit jaar mochten we een kijkje nemen achter de schermen van het Hampshire Hotel Delft Centre. Daar hield Sjaak Lispet, de voorzitter van Full Speed een boeiende presentatie over de totstandkoming van de samenwerking met het inloophuis. Full Speed was op zoek naar een nieuwe sponsor. De club stuitte op een paar mensen die wel wilde sponsoren, maar die niet op het shirt van het eerste elftal vermeld wilden worden. Uiteindelijk heeft men er toen toe besloten om inloophuis Debora op de voorkant van het shirt te vermelden. Toevallig stond de reclame van Paul Friskes op de achterzijde van het shirt en toen onze Magda den Dulk Paul bij Full Speed tegenkwam heeft ze hem meteen gevraagd voorzitter van de partnership commissie te worden. Hij hoefde niet eens lang na te denken en zo was het cirkeltje rond.”
De volgende bijeenkomst, voor 2014 is inmiddels geregeld. Holierhoek: ”De bijeenkomst moet je zien als een stukje waardering voor de steun die de bedrijven Debora geven. Voor volgend jaar heeft Jazz Restaurant Miles de zaak al beschikbaar gesteld voor de achtste editie.”

 

Spinners speuren naar sponsors
De spinningmarathon van Koos van den Burg gaat deze week de vierde ronde in. In het Sportcentrum van de TU trappen dertig oud-voetballers zich wekelijks in het zweet om middelen bij elkaar te fietsen voor Inloophuis Debora. Inmiddels heeft de sportieve Pijnackernaar flyers laten maken om de actie onder een zo breed mogelijk publiek bekend te maken. Ook de dertig spinners doen hun uiterste best om zoveel mogelijk sponsors  te vinden voor het sympathieke doel.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12