Tuinaanleg, renovatie en onderhoud: Marvin Buitenhuis zorgt ervoor

Algemeen

DELFT – De werkzaamheden in uw tuin zijn in vertrouwde handen van Marvin Buitenhuis. Of het nu gaat om een volledig nieuw ontwerp of de renovatie van een bestaande tuin.

Ook voor het onderhoud van uw tuin kunt u Marvin Buitenhuis inschakelen. Op woensdag 1 september 2010 viert Hoveniersbedrijf Marvin Buitenhuis alweer zijn vijfjarige bestaan. 

Marvin Buitenhuis begon in september 2005 met zijn eenmansbedrijf. In die relatief korte periode is zijn bedrijf sterk gegroeid. De mensen die hun tuin door de jonge ondernemer onder handen laten nemen, zijn zonder uitzondering zeer tevreden over het eindresultaat. Dat levert natuurlijk een uitstekende mond-tot-mond-reclame op en dat zorgt weer voor een gevulde planning van Buitenhuis. “Op het gebied van tuinaanleg doe ik in feite alles wat er in een tuin plaats kan vinden”, zegt hij. “Bestratingen komen het meeste voor, maar ik plaats ook schuttingen en pergola’s. 

Ook het metselen van muurtjes is mogelijk, net zoals het aanleggen van een vijver, het aanbrengen van beplanting en het samenstellen van plantenbakken.” 

Bij al zijn opdrachten vormen de wensen van de klant zijn leidraad. “Ik werk het plan samen met de klant uit, gebaseerd op de wensen en de mogelijkheden”, zegt hij. 

Indien de klant dit wenst, zorgt Buitenhuis voor een visueel ontwerp. “Als de klant akkoord is, plannen we een datum in voor de uitvoering van de opdracht. Met een gemiddelde tuin ben ik zo’n zes werkdagen bezig”, zegt Buitenhuis. “Afhankelijk van de oppervlakte van de tuin en de soort werkzaamheden natuurlijk.” 

Direct vanaf het bestaan van zijn bedrijf heeft Buitenhuis een groep vaste klanten opgebouwd. Mede door zijn vakkundige en professionele aanpak breidt deze groep klanten zich nog steeds uit. Gouden tip daarom is om tijdig contact met Buitenhuis op te nemen, zo kan hij met u een passende planning maken voor uw tuin. 

Wilt u uw tuin vernieuwen, maar vindt u een compleet nieuwe tuin wel wat veel van het goede? Dan kunt u er ook voor kiezen uw bestaande tuin door Marvin Buitenhuis te laten renoveren. “Met de aanwezige materialen maak ik er dan weer iets moois van”, zegt Buitenhuis. “Zowel op het gebied van bestrating als beplanting.” 

Soms is alleen een onderhoudsbeurt al voldoende om een tuin er weer netjes en mooi uit te laten zien. Belangrijk is ook dat dit zo blijft. “Het onderhouden van een tuin behoort ook tot mijn werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan onkruidbestrijding, het gazon maaien, bomen en beplanting snoeien. Hoewel ik de meeste tijd kwijt ben aan het ontwerpen, aanleggen en renoveren van tuinen zie je bij een goede onderhoudsbeurt ook de tuin weer opbloeien, letterlijk en figuurlijk.” 

Marvin Buitenhuis is voornemens zijn hoveniersbedrijf tot een nog succesvollere onderneming te ontwikkelen. “De opdrachten nemen elk jaar toe, dus wie weet zit een uitbreiding er binnenkort wel aan te komen.” De eerste stap is in elk geval al gezet. Per 1 september is Buitenhuis aangesloten bij de Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners. “Qua hulp bij werkuitvoering doe ik op dit moment een beroep op mijn collega-hoveniers. Uitbreiding naar een extra kracht zou een volgende stap kunnen zijn. Maar voordat het zover is vier ik het vijfjarige bestaan op 1 september”, zegt hij. “Rest mij daarom nu alle klanten, leveranciers en collega-hoveniers te bedanken voor de samenwerking met hen in de afgelopen jaren”, zegt Buitenhuis. 

“Met jullie allen realiseer ik graag de uitbreiding van mijn hoveniersbedrijf, zodat ik over 45 jaar in deze krant sta met een gouden jubileum!”

Bedrijf: Hoveniersbedrijf Marvin Buitenhuis
Telefoon: (015) - 364 13 41
Internet: www.buitenhuishovenier.nl
E-mail: mailto:info@buitenhuishovenier.nl?subject=via%20delftopzondag.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12