Kom alles te weten over de elektrische fiets

Algemeen

Reinier Kielema en zijn collega’s vertellen u alles over elektrische fietsen tijdens de Opstapdag bij Van der Plank Tweewielers & Dartshop.

DELFT – Kunt u ook wel eens een steuntje in de rug gebruiken tijdens het fietsen? Dan is een fiets met trapondersteuning helemaal iets voor u. Bij Van der Plank Tweewielers & Dartshop aan de Papsouwselaan 135 wordt op zaterdag 24 april a.s. een Opstapdag voor elektrische fietsen gehouden. Bij deze gelegenheid zijn er volop demonstratiemodellen aanwezig en kunt u zich uitgebreid laten informeren door het deskundige personeel.

 “De elektrische fietsen krijgen steeds meer de aanblik van een normale fiets”, zegt Reinier Kielema. “Ze zijn dan ook voor iedereen geschikt, om recreatief te fietsen en bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer.” Tijdens de Opstapdag bij Van der Plank Tweewielers zijn elektrische fietsen van de merken Batavus, Sparta, Gazelle en Sachs Bikes te bewonderen. “De elektromotor op deze fietsen kan ondersteuning bieden bij het trappen”, legt Kielema uit. “Sachs Bikes heeft nu ook een model waarbij je alleen met de motor kunt rijden en dus helemáál niet hoeft te trappen.” Behalve alle soorten elektrische fietsen treft u tijdens de Opstapdag ook talloze fietsendragers. Hiermee kunnen de fietsen worden vervoerd met de auto. “Sommige zijn zo gemaakt dat de fiets niet hoeft te worden opgetild”, zegt Kielema. “Door een speciaal systeem kan die eenvoudig de drager op gereden worden.” Bij Van der Plank Tweewielers kunt u al een elektrische fiets kopen vanaf 1.499 euro. Speciaal op deze dag wordt een aantal modellen aangeboden tegen scherpere prijzen. Voor de snelle beslisser is er bovendien een aantrekkelijke aanbieding. Wie deze dag een elektrische fiets koopt, krijgt gratis een all risk-verzekering van drie jaar ter waarde van 160 euro. De Opstapdag bij Van der Plank Tweewielers duurt van 9.00 tot 17.00 uur. Telefoon: (015) - 212 25 05. Internet: www.vdplanktweewielers.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12