Wijtman Tweewielers schreeuwt het van de daken: de Beste Winkelketen Fiets & Vrije tijd

Algemeen

Het team van Wijtman Tweewielers kan zijn geluk niet op met de derde uitverkiezing tot Beste Winkelketen in de categorie Fiets & Vrije tijd.

DELFT – Bike Totaal is voor de derde keer door de consument verkozen tot Beste Winkelketen van 2011 in de categorie Fiets & Vrije tijd. Dit is bekend gemaakt tijdens het ING Retail Jaarprijs Excellent Event aan het begin van deze maand. Op alle aspecten noteert de keten Bike Totaal de hoogste cijfers, op de serviceaspecten en assortiment zelfs ruim boven de 8.

Bij het beoordelen van winkelketens vindt de Nederlandse consument de prijsaspecten prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau en aanbiedingen nog steeds het belangrijkste in een winkel. Toch kan worden geconcludeerd dat consumenten steeds meer waarde gaan hechten aan personeel en dan vooral het klantvriendelijke en deskundig personeel. Dat blijkt uit het Beste Winkelketenonderzoek dat Q&A Research & Consultancy heeft uitgevoerd. Arthur Wijtman van Bike Totaal Wijtman Tweewielers in Delft is enorm blij met de derde overwinning. “Het is natuurlijk iets om erg trots op te zijn en waarvoor ik onze klanten heel graag wil bedanken. Onze klanten hebben massaal op ons gestemd. Het is natuurlijk erg fijn om te horen dat wij in alle categorieën als beste uit de bus komen. De consument kiest duidelijk voor een breed assortiment, vakbekwaam personeel en stelt een goed advies en service op prijs.” De verkiezing tot Beste Winkelketen van het jaar is een initiatief van de ING Retail Jaarprijs. Jaarlijks kunnen consumenten hun favoriete winkelketens in diverse categorieën benoemen en beoordelen op negen punten, waaronder het assortiment, klantvriendelijkheid en deskundigheid van het personeel, service en prijs-kwaliteitverhouding. Dit jaar namen meer dan 675.000 consumenten aan het onderzoek deel. Daarmee is het een van de grootste consumentenonderzoeken van Nederland. 

Telefoon: (015) 2578231.
Internet: www.wijtman.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12