Voor de nieuwe Auris Hybrid snel naar Toyota Digo

Algemeen

Het verkoopteam van Toyota Digo kan u alles vertellen over de nieuwe Auris Hybrid.

DELFT – Toyota-dealer Digo bestaat 55 jaar. Het is niet voor niets dat dit Delftse autobedrijf al zo lang bestaat. Dat blijkt wel uit de klanttevredenheids-onderzoeken. Digo bevindt zich van alle Toyota-dealers in de hoogste regionen als het gaat om tevredenheid over verkoop en aftersales.

Het autobedrijf is dus één van de grootste spelers van Nederland. Ook vanuit andere regio’s weet men Digo goed te vinden. Dat komt onder andere door de uitstekende online-showroom. Veel consumenten ‘shoppen’ tegenwoordig online. Digo komt dan altijd heel voordelig naar voren. Het gaat dan ook goed met Toyota Digo aan de Reinier de Graafweg. De verkoop van de Auris Hybrid laat daar geen misverstand over bestaan. Van die nieuweling zijn al heel wat exemplaren verkocht. “Vanaf augustus kun je de eerste mensen in deze nieuwe auto zien rijden”, zegt verkoopleider Peter Huizenga. “Iedereen die ook tot die groep wil behoren, moet nu naar Digo komen.” 

De voordelen van de Auris Hybrid zijn legio. Een aantal op een rij: een verbruik van 1 op 26, wegenbelastingvrij en slechts 14 procent bijtelling. De auto is standaard al zeer compleet uitgerust, met onder andere een automaat. De vanafprijs is 22.990 euro. “Aantrekkelijke acties betreffen momenteel ook de Aygo Cool en de Yaris Cool”, gaat Huizenga verder. “Beide inclusief airco en inruilpremie voor respectievelijk 8.275 euro en 10.425 euro.” 

Het Toyota Business Offensief mag ook niet onvermeld blijven. Hierbij zijn de Avensis en de Verso in een uiterst complete businessuitvoering verkrijgbaar. “Er is ook nog de vestiging aan de Motorenweg”, zegt Huizenga. “Dat occasioncenter wordt steeds meer een universeel autobedrijf. Zowel in de showroom als in de werkplaats heeft de drukte daar flink toegeslagen. Hier zijn zo’n honderd modellen van alle merken in alle prijsklassen te vinden.” 

Welke vestiging u ook bezoekt, bij Digo zult u altijd tevreden weer naar huis gaan.


Toyota Digo
Reinier de Graafweg 2a
(015) - 515 00 00

Digo Occasioncenter
Motorenweg 25
(015) - 515 00 81
www.toyotadigo.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12