Station wordt geopend, dit keer officieel

Algemeen

Editie: Week 13, Jaargang 23 |

DELFT – Het nieuwe station wordt donderdag 8 april officieel geopend. De officiële openingshandeling vindt plaats tussen 10.30 uur en 11.00 uur in de centrale hal van het station, bij de trappen.

Iedereen is welkom om dit bijzondere moment mee te maken. “Wat er dan precies te zien en te horen is, houden we nog even een verrassing”, laat een woordvoerster van Spoorzone Delft weten. Tussen 07.30 uur en 19.00 uur is er een dagprogramma waarbij er op verschillende locaties in en rond het station kleine, intieme optredens plaatsvinden van vooral Delftenaren. Kom, kijk en luister naar muziek van: het Delfts Kamerkoor Ars Vocalis, Pluck, Jerry Kooiman, Marvin Dee, Phatcat, Tim van den Eijk, Muziek op Schoot, The Q-Bigband, Wouter Mol, VAK-koor met Tamara Obreskova en Lovers Lane, verhalen en poëzie van Tim van den Eijk, Menno Smit, Joz Knoop en Netty Koelewijn, cabaret en straattheater van Zij en Ik en Something Extra en dans van VAK-dansers.

Selfie
Wie op 9 april #StationDelfie gebruikt in een tweet met een selfie op station Delft, maakt kans op twee eersteklas NS-dagkaarten. Geef tegelijk even aan waarom je blij bent met het nieuwe station. Vijf twitteraars met de leukste foto en tweet ontvangen twee eersteklas NS-dagkaarten. Verder worden die dag architectuurrondleidingen gegeven. Hiervoor wordt verzameld in Delft Bouwt aan de Barbarasteeg 2 om 12.00, 14.00 en 16.00 uur. Binnenkort verschijnt meer informatie over het programma op www.spoorzonedelft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12