Revolutionaire wasstraat per heden geopend

Algemeen

Uw auto komt gegarandeerd volledig krasvrij uit de nieuwe autowasstraat Wastol van Martin van Tol.

DELFT – De nieuwste autowasstraat van Delft is te vinden aan de Schieweg 81: Wastol Delft. De wasstraat (tegenover de Makro) is uitgerust met het unieke, geschuimde SofTecs borstelmateriaal, zodat uw auto gegarandeerd krasvrij blijft. Het SofTecs borstelmateriaal is door de ADAC (het Duitse equivalent van de ANWB) als beste getest.

De wasstraat is van het type SoftLine 75, met lineaire techniek, en de kettingbaan is 30 meter lang. De opbouw is zo gemaakt, dat er minimaal handmatig hoeft te worden voorgewassen. En dat bespaart de klant natuurlijk tijd! Het gedeelte voor het voorwassen is helemaal in RVS uitgevoerd. Martin van Tol is sinds augustus eigenaar van de al langer bestaande wasstraat aan de Schieweg. “De aanwezige machine wilde ik snel vervangen door de modernste machine in de markt”, zegt hij. “Daarom heb ik zaken gedaan met WashTec Benelux. Zodoende is deze milieuvriendelijke wasinstallatie geplaatst, met een uniek lineair nadroogsysteem. De klant is hiermee verzekerd van een perfect schone, droge en glanzende auto.” 

De autowasstraat zorgt dus niet alleen voor uitstekende resultaten, maar is ook zeer milieuvriendelijk. Door de waterterugwininstallatie is het drinkwaterverbruik namelijk tien maal minder dan bij handmatige wassing. De auto’s worden dus gewassen met water dat voor een groot deel gerecycled is. Met deze installatie wordt het grondwater niet met olie- of chemieresten verontreinigd. “Een heel nieuw klantenkaartsysteem levert de klant veel voordeel bij de aanschaf van een wasabonnement”, zegt Van Tol. “Ook is er een aantal krachtige nieuwe stofzuigers geplaatst.” Wastol is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 8.00 tot 21.00 uur. Let op de speciale lezersaanbieding elders in deze krant! Internet: www.ototol.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!