Wijkcentrum De Parel biedt al ruim 35 jaar vertier voor buurtbewoners

Algemeen

Veel buurtbewoners weten Wijkcentrum De Parel prima te vinden.

DELFT – Wijkcentrum De Parel aan de Van Beresteynstraat 99 heette vroeger nog Buurtraad ’75. Dit buurthuis is in 1975 ontstaan uit een initiatief van een aantal bewoners.

Hun buurthuis is er nog steeds, maar heet tegenwoordig Wijkcentrum De Parel en maakt sinds 2008 deel uit van de Vermeertoren. Buurtbewoners kunnen hier bijna dagelijks terecht voor de meest uiteenlopende activiteiten. 

Zo kan iedereen hier elke dinsdag tussen 14.00 en 16.00 uur gezellig aanschuiven bij de ‘Creaclub schilderen en tekenen’. Deelnemers kunnen dan op een laagdrempelige manier en onder deskundige begeleiding kennismaken met hun eigen creativiteit. Elke tweede maandag en elke laatste maandag van de maand is er in De Parel van 14.00 tot 16.00 uur een bingo waar de gezelligheid voorop staat. Iedere Delftenaar van 55 jaar en ouder dan is van harte welkom. De bingo wordt gedraaid door een enthousiaste vrijwilliger die elke keer voor leuke prijsjes zorgt. Deelnemers betalen voor een hele middag bingo slechts 2 euro 50, inclusief een kopje koffie of thee. Voor de hele middag betaalt u slecht € 2,50 inclusief een kopje koffie of thee. 

Na de zomervakantie, eind augustus 2011, beginnen in Wijkcentrum De Parel nieuwe computercursussen voor beginners en gevorderden. De cursussen worden gegeven door deskundige vrijwilligers. Aanmelden voor de cursussen is nu al mogelijk. Dit kan via het e-mailadres g.leeuwensteijn@breedwelzijndelft.nl of telefoonnummer 015 – 760 02 30. De exacte data en tijden worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.
Zie voor meer informatie, het activiteitenaanbod en het programma van Wijkcentrum De Parel de website www.breedwelzijndelft.nl of bel naar telefoonnummer 015 – 760 02 30. 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12