Nieuwe Renault Twingo: meer dan ooit toonaangevend in zijn klasse

Algemeen

De nieuwe Renault Twingo is de eerste auto met de nieuwe designidentiteit van Renault.

DELFGAUW – De nieuwe Renault Twingo staat vanaf heden in de showroom van Autohaag Zeeuw. Het is de eerste auto met de nieuwe designidentiteit van Renault. Kenmerkend voor de Twingo is zijn optimistische karakter en zo wordt de traditie van een zeer expressieve en leuke auto voortgezet.

De nieuwe designidentiteit heeft bepaalde stijlelementen die alle toekomstige Renaults zullen kenmerken. Om nog beter aan te sluiten bij zijn klanten, biedt de nieuwe Renault Twingo talrijke mogelijkheden om zowel de buitenkant als het interieur een persoonlijke touch te geven, zodat iedereen ‘zijn’ Twingo kan ontwerpen, die perfect bij zijn of haar imago past. De instapversie van de nieuwe Renault Twingo, de 1.2 16V 75 ECO2 Authentique, kost 8.490 euro. 

De nieuwe Twingo is niet alleen voordelig voor de klant, maar ook milieuvriendelijk. Door de voortdurende ontwikkelingen van Renault aan de motoren en de aërodynamica behoort de nieuwe Twingo tot de beste auto’s met een verbrandingsmotor op het gebied van zuinigheid en CO2-uitstoot. De Twingo behaalt een recordscore met een gemengd verbruik vanaf 3,2 l/100 km en slechts 85 g CO2 voor de dCi 85 dieselmotor (leverbaar in de loop van 2012). 

Met zijn ongeëvenaarde modulariteit, zijn legendarische ruimte en zijn verscheidenheid aan motoren, blijft de nieuwe Twingo meer dan ooit toonaangevend in zijn klasse. Hij staat altijd klaar om de stad uit te rijden en de sportiefste klanten kunnen zelfs het circuit op met de Twingo R.S. van Renault Sport. 

De nieuwe Twingo bewijst met zijn ontwerpkwaliteit, de aandacht die is besteed aan de productie in de fabriek van Novo Mesto (Slovenië) en zijn betrouwbaarheid, dat hij is ontworpen om met succes te voldoen aan de eisen van de meest uiteenlopende klanten. 


Autohaag Zeeuw
Exportweg 2, Delfgauw
(015) 2564400
www.autohaagzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12