Toko Ramee, voor kwaliteit en de authentieke Indonesische smaak

Algemeen

Toko Ramee heeft veel vaste klanten die hier al vanaf het begin in 1968 komen.

DELFT – Toko Ramee aan de Papsouwselaan 129 bestaat al bijna vijftig jaar en is daarmee één van de oudste Indonesische familiebedrijven in Delft. Bij deze toko van de families Tan en Darmadi vindt u vele producten uit Indonesië en Azië.

Zowel kant-en-klaar als om thuis verder te bereiden. Wie van kwaliteit en authentieke Indonesische smaak houdt, weet dus waar hij moet zijn. Toko Ramee heeft veel vaste klanten die hier al vanaf het begin in 1968 komen. “Inmiddels weten ook jongere generaties ons te vinden”, zegt eigenaar Darmadi. “Zelfs veel bekende mensen zijn klant bij ons.” De nadruk bij Toko Ramee ligt op vers. Versheid van de producten is bij Toko Ramee erg belangrijk. De kant-en-klaar gerechten komen uit eigen keuken en worden bereid volgens familierecepten uit Midden Java. De specialiteit van Toko Ramee is de Indische rijsttafel. Hiervoor komen klanten vanuit de hele regio en zelfs vanuit heel Nederland naar de toko. Een vaste klant benadrukt dit: “Ze zijn de beste van de provincie. Mijn man is in Indonesië geboren en wij komen hier twee keer per week. Wij maken zelf ook rijsttafels en serveren bij een borrel geen kaas, maar risoles en lemper. Vanzelfsprekend halen we onze producten altijd hier.” 

Toko Ramee is een familiebedrijf met een familiaire sfeer, dat door veel trouwe klanten regelmatig wordt bezocht. Ook catering is mogelijk. Koekjes en Indonesische hapjes van eigen recept, de bekende rijsttafel, risoles, pastei, loempia Semarang, martabak en spekoek zijn wel de belangrijkste producten waar Toko Ramee bekend om staat. De specialiteit voor de komende Paasdagen is Nasi Kuning speciaal (rijsttafel met gele rijst). Telefoon: (015) 2563971.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12