Top Pizza heeft een nieuwe naam: McPizza

Algemeen

Shabahz Mahwi is de nieuwe eigenaar van McPizza, de uitstekende pizzeria en Italiaans restaurant aan de Nieuwe Langendijk.

DELFT – McPizza aan de Nieuwe Langendijk 60 is een pizzeria en Italiaans restaurant waar u van lekkere Italiaanse gerechten kunt genieten. Voorheen heette de pizzeria Top Pizza, maar met de komst van de nieuwe eigenaar Shabahz Mahwi is de naam vanaf heden gewijzigd in McPizza. Pasta’s, schotels, salades, kleine chicken nuggets en natuurlijk pizza’s kunt u hier bestellen. Eén keer per week is er een actiedag, dan betaalt u lagere prijzen. Bij McPizza is een aantal pizza’s bijzonder populair, namelijk Picantina, Quattro Formaggi en Quattro Stagioni.

“Wij zijn de enige pizzeria in Delft die de pizza’s in vijf verschillende maten aan kan bieden”, zegt Mahwi. “We hebben ook het grootste aantal pizza’s, namelijk wel veertig soorten. Het zijn zowel Italiaanse als Amerikaanse pizza’s. Hier zit bijvoorbeeld ook een pizza met wel vier soorten fruit bij. Bij het bereiden van alle gerechten worden altijd verse ingrediënten gebruikt.” McPizza heeft een uitstekende bezorgdienst met drie scooters. Door de drie telefoonlijnen kunt u snel uw bestelling doorgeven. Woont u in Delft, dan is uw bestelling binnen 35 minuten in huis. Momenteel loopt er een aantrekkelijke actie. Bij het bezorgen betaalt u nu voor drie medium pizza’s 17,50 euro in plaats van 22 euro. Voor drie large pizza’s betaalt u momenteel 22,50 euro in plaats van 29,85 euro. Voor de tweede Calzone betaalt u nu slechts 15 euro. McPizza bezorgt in Delft, Den Hoorn, Delfgauw en Ypenburg. Afhalen kan natuurlijk ook, de pizzeria is geopend van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 22.00 uur en van vrijdag tot en met zondag van 16.00 tot 23.00 uur. “Wij kunnen ook speciaal voor bedrijven pizza’s maken, bijvoorbeeld voor een jubileum”, zegt Mahwi. “Natuurlijk valt er altijd over de prijs te praten.” De nieuwe folder van McPizza wordt vanaf 15 januari huis-aan-huis verspreid. Bestellen kan via (015) 2120812. Bestelt u via www.mcpizza.nl dan krijgt u 5 procent korting op alle producten.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12