Afbeelding

Kerstshow met veel eindejaarsaanbiedingen bij Toyota Digo

autonieuws

Editie: Week 52, Jaargang 20 |

DELFT – Bij Toyota Digo staat sinds kort de geheel nieuwe Toyota Auris Full Hybride in de showroom. Dit nieuwe model biedt dezelfde voordelen als zijn voorganger en is dus Wegenbelastingvrij en een gemiddelde van 1 op 20 is haalbaar. Voor de zakelijke rijder geldt een bijtelling van 14 procent.

De nieuwe Toyota Auris Full Hybride heeft een nieuw sportief design, met de herkenbare Toyota-neus. Qua rijgedrag heeft deze nieuweling een strakkere wegligging, door een Europees onderstel. De auto is in drie uitvoeringen leverbaar, namelijk de Aspiration, de Dynamic en de Executive. Daarnaast zijn er nog diverse complete lease-uitvoeringen en voor alle modellen geldt dat er een extra scherp geprijsde First Edition is. De vanafprijs van de Toyota Auris Full Hybride is 23.750 euro. De Auris in benzine-uitvoering is er al vanaf 18.650 euro. “Toyota heeft inmiddels een hele Hybride-familie”, zegt verkoopadviseur Menno Roeling. “Onder de Auris Hybride zit nog de Yaris Full Hybrid vanaf 17.990 euro. Daarboven zit de ruime en zeer zuinige Prius Full Hybrid, die zijn kwaliteit inmiddels wel heeft bewezen. Toyota scoort traditiegetrouw veel topnoteringen in de TüV Reports, het Duitse keuringsinstituut. De Toyota Prius Full Hybrid schittert daardoor weer op de eerste plaats op het gebied van betrouwbaarheid.”

Daarnaast is er een Plug-in uitvoering, met een lage CO2-uitstoot en de mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden. Met drie subsidieregelingen wordt de auto heel voordelig voor ondernemers. Dit betekent 0 procent bijtelling. “De grote broer van de Prius is de Wagon-uitvoering”, zegt Menno. “Die is uniek in zijn klasse. Dit is de enige Wegenbelastingvrije zeven-zits, met ook in 2013 14 procent bijtelling.”

In de showroom van Toyota Digo is er nu de Kerstshow, waarbij de nieuwe Auris Full Hybride centraal staat. Hierbij kunnen de bezoekers profiteren van diverse eindejaarsaanbiedingen. Bijvoorbeeld 1.000 euro extra korting op de al voordelige Aygo of 750 euro inruilpremie op diverse Yaris-modellen. Verder is er 3.000 euro inruilpremie op de Verso en een gratis automaat op de RAV4. Volop redenen om snel een bezoek te brengen aan de showroom van Toyota Digo.

Toyota Digo
Reinier de Graafweg 2A
(015) 5150000
www.toyota-delft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12