Afbeelding

Kia Van Leeuwen ruimt op!

autonieuws

Editie: Week 11, Jaargang 23 |

Verkoopadviseur Wendy van Wijngaarden samen met eigenaar Marien van Leeuwen bij de hoofdrolspelers van de Paasactieperiode!

DELFT – Wacht voor de scherpe Paasacties van Kia Van Leeuwen Pasen niet af! Kom gewoon nu al naar de showroom aan de Schieweg. Probeer elk model uit dat u maar wilt. Laat u daarna snel informeren over de prijzen.
De maanden maart en april staan bij Kia Van Leeuwen helemaal in het teken van Pasen. Nu alvast een kijkje komen nemen: u neemt een voorsprong. Het is al een beetje Pasen, u profiteert van voordeel en verkeert in een gezellige sfeer. “Wij staan niet voor niets bekend als het gezelligste autobedrijf van Delft”, zegt verkoopadviseur Wendy van Wijngaarden.
Van Leeuwen ruimt op! Veel voordeel is er te behalen op de laatste Kia Picanto’s uit voorraad voor de prijs van 2014. Het gaat om de Kia Picanto X-treme, zeer compleet uitgerust met onder andere: sportieve voor- en achterbumper, automatische airconditioning, sideskirts in carrosseriekleur, 14” lichtmetalen velgen, dubbel uitlaatsierstuk en nog veel meer……….. en zeer scherp geprijsd.
De laatste Picanto’s nu tijdelijk geleverd met gratis navigatie bij Van Leeuwen. Maar wees er snel bij, want op is op.
Behalve de Picanto, wil Kia Van Leeuwen vooral ook de schijnwerper richten op de vernieuwde Venga en de onlangs geïntroduceerde Rio. “Kom naar de showroom”, moedigt ze nog maar eens aan. “Proefrijden in één van de Kia's is altijd mogelijk. Er zijn meer dan voldoende modellen op voorraad en de koffie staat zoals altijd klaar. En profiteer van de zeer scherpe Paasprijzen!”


Kia Van Leeuwen
Schieweg 53
(015) 256 08 79
www.kia-delft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12