Afbeelding

Bekijk nu de speciale uitvoeringen van de Picanto en de Rio bij Kia Van Leeuwen Delft

autonieuws

Editie: Week 5, Jaargang 23 |

Verkoopadviseur Wendy van Wijngaarden bij de Pink Line van de Kia Picanto, een speciaal in wit en roze gewrapte uitvoering.

DELFT – De speciale uitvoering Kia Picanto X-treme is extreem compleet en biedt extreem veel voordeel. Kom snel eens een kijkje nemen in de showroom van Kia Van Leeuwen. Daar kunt u nog andere actiemodellen bekijken, maar ook voorbeelden zien van de speciale manieren om de auto te wrappen.

De Kia Picanto X-treme heeft een zeer rijk uitgerust interieur. Een standaard uitgerust interieur met een heleboel extra's. Deze is onder andere voorzien van automatische airconditioning, sportieve zwarte 'InnoSkin lederen' bekleding en een hoogglans zwarte afwerking van het stuurwiel en  dashboard. Aan de buitenkant ziet dit actiemodel er ook heel fraai uit. Een sportieve voor- en achterbumper, identiek aan de driedeurs variant. Daarnaast zijn er zijskirts in carrosseriekleur en een dubbel uitlaatsierstuk, ook identiek aan de driedeurs variant. De wielen hebben 14-inch lichtmetalen velgen en de auto is voorzien van privacy glass. “Extreem compleet dus”, zegt verkoopadviseur Wendy van Wijngaarden. “Maar vooral ook extreem voordelig. Profiteer namelijk van de prijs van 2014, met een vanafprijs van 10.445 euro. Dat is exclusief de kosten voor het rijklaar maken. Op alle voorraad auto's geldt nog steeds onze 50/50 deal. Let wel, op is op.”
Het andere actiemodel bij Kia Van Leeuwen is de Kia Picanto BusinessLine Navigator. Deze auto is uit voorraad leverbaar. Een speciale uitvoering met een gratis navigatiesysteem.  “Uiteraard kunnen al onze klanten gebruik maken van Private Lease”, gaat Van Wijngaarden verder. “Laat eventueel een inruilscan maken op www.kia-delft.nl. Dit is ook mogelijk bij diverse andere modellen, namelijk de C'eed, Carens, Sportage en de Venga. Op deze modellen hebben we overigens ook een heleboel leuke acties.”
Per 1 januari 2015 is de BPM op auto's gestegen. Het voordeel dat op diverse modellen kan worden behaald, heeft er mee te maken dat Kia Van Leeuwen een lading extra auto's heeft ingekocht met de BPM van 2014. “Het te behalen voordeel op de Picanto bedraagt 850 euro BPM-voordeel met ook nog eens 1.250 euro inruilbonus”, legt Van Wijngaarden uit.
Bij Kia Van Leeuwen is er ook de mogelijkheid om uw eigen, unieke auto te creëren. Dit is mogelijk bij de Picanto en de Rio. Met contrastkleuren kunt u volledig een auto met een heel eigen uiterlijk samenstellen. Kom eens langs in de showroom en bekijk de gewrapte modellen. Een opvallend gekleurde wit-roze en een zwart-gele, die zullen u zeker niet ontgaan!
Volop aantrekkelijks bij Kia Van Leeuwen. Laat u informeren bij verkoopadviseur Wendy van Wijngaarden en Peter Eggermont.

Kia Van Leeuwen Delft

Schieweg 53
(015) 256 08 79
www.kia-delft.nl
www.kia-delft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12