De Speelgoedbank ontvangt graag goed speelgoed
De Speelgoedbank ontvangt graag goed speelgoed

Speelgoedbank zoekt speelgoed voor kinderen die extra speelgoed nodig hebben!

Algemeen

DELFT - Speelgoedbank Delft maakt goed speelgoed en leesboekjes bereikbaar voor alle kinderen. Wilt u speelgoed doneren? Dat kan iedere zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur in Delftstede aan de Phoenixstraat 66 te Delft.

Deze locatie is vlakbij Molen de Roos met de mogelijkheid voor laden en lossen met de auto voor de deur. “Wij willen heel graag goed en compleet speelgoed ontvangen voor kinderen tot 12 jaar. Ook zijn wij blij met boekjes. Knuffels alleen als ze nieuw of gewassen zijn en ingepakt in verband met hygiëne. Hiermee kunnen we weer veel kinderen blij maken.” 

De Speelgoedbank wil in de eerste plaats kinderen blij maken. Maar ze vinden ook duurzaamheid belangrijk. Ze willen zoveel mogelijk speelgoed in roulatie houden en hergebruiken. 

Via verwijskaarten van onder meer De Voedselbank mogen kinderen vier keer per jaar speelgoed komen uitzoeken in de ‘speelgoedwinkel zonder kassa’. De Speelgoedbank bestaat nu 3 jaar en vele kinderen zijn al blij gemaakt met extra speelgoed en boekjes.

De meeste uitgifte van speelgoed vindt plaats via de ‘winkel’ in Delftstede, maar er zijn ook speelgoedbuffettafels in kerken en scholen. Daarnaast zijn er 8 minibiebs van de Speelgoedbank in Delft met boekjes voor kinderen. Deze worden door een team van vrijwilligers wekelijks bijgehouden.

Wilt u geen speelgoed, maar een financiële bijdrage doen? Dat kan op het rekeningnummer NL53 RABO 0365 7807 66 t.n.v. Stichting Speelgoedbank Delft.

Meer informatie is te vinden op www.SpeelgoedbankDelft.nl