Wilma van Citonda
Wilma van Citonda

Garagebedrijf Citonda zoekt echte teamspeler!

Algemeen

DELFGAUW - Al meer dan 40 jaar is Garagebedrijf Citonda dé specialist in Citroën auto’s in de regio Delft. Het personeel is vakkundig opgeleid en het bedrijf is voor hun gezellige team sinds kort op zoek naar een 1e of 2e autotechnicus. 

Naast standaard onderhoud bieden ze bij Citonda ook een breed programma met wisselende werkzaamheden. Als 2e autotechnicus ben je onder meer bezig met het uitvoeren van onderhoudsbeurten, bandenwissels en diverse andere werkzaamheden. Ook is er binnen het bedrijf de mogelijkheid om een opleiding te volgen voor 1e autotechnicus. Als 1e autotechnicus moet je zelfstandig alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kunnen verrichten aan personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen en moet je problemen herkennen en deze vertalen naar een technische oplossing. Daarnaast moet je zelfstandig APK keuringen kunnen verrichten én moet je voor beide functies een echte teamspeler zijn! Bij Citonda kom je te werken in een gezellig team, krijg je een goed salaris en een goede pensioenopbouw én krijg je de mogelijkheid om cursussen te volgen en je kennis op peil te houden. 

Solliciteren 
Ben jij de persoon die Garagebedrijf Citonda zoekt en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan snel je motivatie met CV naar Wilma Hekkema via wilma@citonda.nl. Voor overige informatie kun je terecht op www.citonda.nl.

Ben je toe aan een andere auto? Kom dan langs bij Garagebedrijf Citonda om het uitgebreide aanbod aan occasions te bekijken. Het team ziet u graag bij de dorpsgarage in Delfgauw, waar bij aflevering van uw auto een kopje koffie klaarstaat.

Garagebedrijf Citonda, Noordeindseweg 1, 2645 AK in Delfgauw. 015-2612391.