Schuif aan en geniet met de hele familie!
Schuif aan en geniet met de hele familie!

Vier Pasen bij Intratuin Pijnacker

Algemeen

PIJNACKER - Het is bijna zover: Pasen! Dit jaar valt Pasen al op 31 maart. Kijk jij ook al uit naar al die gezellige paasontbijtjes, -brunches, -lunches en -diners? Bij Intratuin Pijnacker zijn ze er al helemaal klaar voor. Van de mooiste paasdecoraties tot een gezellige plek in het restaurant, waar je al vanaf 29 maart gezellig kunt aanschuiven voor een heerlijke Paasbrunch buiten de deur! Kom naar Intratuin en zorg ervoor dat jouw huis helemaal Pasenproof is.

Nog geen plannen voor Pasen? Bij Intratuin Pijnacker kun je reserveren voor een heerlijke Paasbrunch op 29, 30, 31 maart en 1 april van 10.00 uur tot 13.00 uur. In het restaurant richten ze een ruimte in waar het Paasbrunchbuffet voor je klaar staat. Geniet van een uitgebreid buffet vol met luxe huisgemaakte gerechten zoals American Pancakes, luxe minibroodjes, mini croissants, scrambled eggs, gekookt ei, koffie en thee en nog veel meer. 

Verantwoorde 
producten
In het restaurant werken ze het liefst met ingrediënten van het seizoen, liefst uit de volle grond. Deze zijn namelijk vol van smaak en minder belastend voor het milieu. Naast de Paasbrunch kun je altijd genieten van heerlijke sandwiches, tussendoortjes, gebak en diverse warme gerechten.

Kom met Pasen naar Intratuin Pijnacker en bezoek het restaurant. Reserveer ook vooral snel jouw plekje voor de Paasbrunch! Dat kan via:

www.intratuin.nl/intratuin-pijnacker

De Paasbrunch kost voor volwassenen 25,95 euro per persoon. Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt een gereduceerd tarief van 14,95 euro per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis aanschuiven.