't Karrewiel
't Karrewiel

Paasbrunch & Paasdiner bij Gasterij ’t Karrewiel

Algemeen

DELFT - Met de Pasen is het weer een groot feest bij Gasterij ’t Karrewiel. Ook dit jaar bieden zij op Eerste en Tweede Paasdag weer een Paasbrunch en -diner aan. 

“Geniet van een heerlijke brunch met een variatie aan luxe broodjes, croissantjes, divers beleg, warme en koude gerechten, verse vis en een heerlijk dessert met onder andere een chocoladefontein. Of kom lekker dineren in ons grillrestaurant en geniet van kwaliteitsvlees dat u zelf bakt op een steengrill, gourmet of barbecue. Een uitgebreid assortiment aan warme en koude bijlagen, bakgroenten, een kok die de vis voor u bakt en een uitgebreid saladebuffet maken het geheel compleet. Beide arrangementen zijn uiteraard met een uur gratis bowlen. Ook voor de kinderen is het fijn vertoeven, zij kunnen pannenkoekjes bakken, eigen pizzaatjes maken op de pizzarette en ook is de Spelerij geopend met speelmeisje.”

Kijk voor meer informatie of om te reserveren op www.karrewiel.nl of bel naar 015 2136876. “Graag tot ziens bij Gasterij ’t Karrewiel!”