Afbeelding

Hubo Delfgauw sterk in maatwerk

Algemeen

Hubo bestaat al ruim 55 jaar en heeft onder meer een vestiging in Delfgauw. Hubo manager Aad Rensen: “De klant weet de weg onder andere naar ons te vinden vanwege ons maatwerk. Hier zijn en blijven we sterk in en daar staan we om bekend. Onze hoofditems zijn horren, binnenzonwering en kastenwanden. Het maatwerk is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Onze vaste medewerker is de hele dag onderweg!”   

Meten is weten
Volgens Aad is maatwerk op den duur efficiënter dan zelf aan de slag te gaan. “Ik merkte het onlangs weer bij een klant die horizontale jaloezieën wilde, maar wel binnen twee weken. Dat red je met maatwerk niet, want er moet eerst ingemeten worden en daarna wordt het op maat gemaakt. Ze ging dan wel naar Ikea, maar daar kwam ze toch van terug. Een en ander paste namelijk niet. Of we toch maar langs wilden komen”. Hubo Delfgauw levert maatwerk in een straal van vijftien kilometer in de regio.

De Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie werd in 1967 omgedoopt tot kortweg Hubo. Naast het maatwerk in horren, zonwering en kastenwanden kun je er terecht voor klusadvies, doe-het-zelf benodigdheden, verf mengen, sleutelservice, op maat laten zagen, vloeren, deuren, traprenovatie en bezorgservice.