Afbeelding

Budo Gouweleeuw is een begrip in Delft!

Algemeen

Budo Gouweleeuw is al meer dan 55 jaar een begrip in Delft en omstreken! Onze kernwaarden zijn: samenwerken, respect voor elkaar, discipline, veiligheid, plezier, gezondheid en zelfbeheersing.

Wij geven zeven dagen in de week judo- en jiu jitsules voor beginners tot en met gevorderden (inclusief de wedstrijdselectie) en richten ons ook op specifieke doelgroepen, zoals peuters (tuimeljudo), kleuters en kinderen met een beperking (A-judo). We verzorgen ook yoga lessen en, voor de conditie, Dojo Actief. De jiu jitsulessen zijn al te volgen vanaf 12 jaar, maar ook voor volwassenen zijn onze lessen zeker geschikt. Kinderen vanaf twee jaar kunnen zich ruimschoots uitleven in het judospel. Door diverse spelsituaties leren ze snel een aantal basisprincipes, zoals vallen zonder je te bezeren, behendigheid, durf, zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Judo is erg goed om de motorische eigenschappen verder te ontwikkelen. En dat geldt eigenlijk ook voor volwassenen. Al onze docenten zijn gecertificeerd en passen de lessen aan naar het niveau en de leeftijd van de groep. 

Proefles
Mocht je geïnteresseerd zijn in judo, Jiu Jitsu, tuimeljudo, Dojo Actief of Yoga: vraag informatie of een proefles aan via www.budogouweleeuw.nl.