Afbeelding

Open Studio in Concert

Algemeen

Open Studio Delft is een broedplaats voor muzikaal talent. Elke week komen de muzikanten bij elkaar om samen te zingen, jammen, nummers te schrijven en muziek te arrangeren. De groep is zeer divers in leeftijd en in achtergrond, maar één ding hebben de talenten met elkaar gemeen: de liefde voor muziek! Op zaterdagavond 9 december kun je in HAL015 genieten van alles wat Open Studio Delft in huis heeft: van bandjes tot koorzang en van gitaar tot darboeka.
Geniet van bestaand repertoire van de muziekgroepen, songwriters en de koren Nootgeval en Out of the Blue. Speciaal voor deze avond zijn de muzikanten ook nieuwe samenwerkingen aangegaan, wat verrassende arrangementen en bijzondere cross-over genres heeft opgeleverd die je omver gaan blazen!
De muzikanten van de Open Studio worden begeleid door zangcoach Leonie Bolleboom en muziekcoaches Victor Wang, Michael Broekhuizen en Donnie DuVall. De coördinatie is in handen van Suzanne Vissers en de artistieke leiding wordt gegeven door Marjet Roerink.

Tickets via:
www.hal015.nl/programma