Verkoper Peter Eggermont bij de KIA Sportage, één van de topmodellen in de showroom van KIA Autohaag Zeeuw.
Verkoper Peter Eggermont bij de KIA Sportage, één van de topmodellen in de showroom van KIA Autohaag Zeeuw.

Voorraadkorting KIA Autohaag Zeeuw Delft

advertenties

DELFT – Het bedrijf Van Leeuwen Delft is sinds dit jaar omgedoopt tot KIA Autohaag Zeeuw Delft. Het Delftse dealerbedrijf profiteert extra van de schaalvergroting die de aansluiting bij Autohaag Zeeuw inhoudt.

Het dealerbedrijf, waar de showroom vol staat met de nieuwste modellen van het merk KIA. De Sportage, Rio, Picanto, Carens, kom eens langs om ze te bekijken. Momenteel gelden er hoge voorraadkortingen tot wel 2.500 euro op nieuwe voorraadauto's. Voor ondernemers is er de speciale afdeling Fleetsales. Hier wordt u alles uitgelegd over de aanschaf of leaseconstructies.
"Voor ondernemers zijn er drie hoofdvormen, namelijk operational, financial en short lease", zegt verkoper Peter Eggermont.
"Ook ondernemers zien door de bomen soms het bos niet meer. Laat je als ondernemer informeren wat in jouw situatie het best en voordeligst is. Ben je een éénmanszaak of een groter bedrijf? Wat is je persoonlijke touch? Wij adviseren daarin." Kom langs en laat u informeren. Ook op het gebied van occasions is er voordeel van de schaalvergroting. Inkoop kan nu in veel grotere aantallen, zodat dit een veel groter aanbod gebruikte auto's oplevert.
"De hele Autohaag Zeeuw Groep beschikt over wel 750 occasions op voorraad. Dus om nog even samen te vatten: geen verandering van identiteit, dezelfde kwaliteit, maar ook nog eens een heleboel andere voordelen er bij. We zien u graag eens in onze showroom." Naast het KIA-dealerschap, is er bij dit bedrijf ook een werkplaats onder de naam James Auto Service, waar onderhoud en reparaties aan alle merken en typen auto's uitgevoerd kunnen worden. Ook dit onderdeel blijft gewoon in stand. "Je zou dit onze all-in-one werkplaatsshop kunnen noemen", zegt Eggermont.

KIA Autohaag Zeeuw
Schieweg 53
2627 AT Delft
(015) 256 08 79
www.autohaagzeeuw.nl/kia/delft