Marien van Leeuwen en zijn personeel maakt sinds afgelopen jaar deel uit van Autohaag Zeeuw.
Marien van Leeuwen en zijn personeel maakt sinds afgelopen jaar deel uit van Autohaag Zeeuw.

Mooie kansen voor het nieuwe bedrijf Kia Autohaag Zeeuw Delft

advertenties

DELFT – Het Kia-dealerbedrijf in Delft staat al sinds jaar en dag bekend onder de naam Van Leeuwen Delft. Per 1 januari is dat veranderd, doordat Autohaag Zeeuw de Kia-activiteiten heeft overgenomen. Het bedrijf heet voortaan Kia Autohaag Zeeuw Delft.

Kia Autohaag Zeeuw Delft is nog steeds in hetzelfde pand gevestigd, namelijk aan de Schieweg 53 op bedrijventerrein SchieOevers. Autohaag Zeeuw is al gevestigd in Delfgauw als Renault-dealer voor Delft en omstreken, maar zal nu dus ook als Kia-dealer in hetzelfde gebied opereren. "Sinds 2010 ben ik Kia-dealer in Delft en omgeving. Met 33 jaar ervaring in de autobranche als zelfstandig auto-ondernemer, was het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Wij opereerden al als subdealer van Autohaag Zeeuw. Dat betekent dat de nauwe banden er al lagen, nu hebben we ervoor gekozen om ons volledig aan te sluiten bij Autohaag Zeeuw. Deze overname en samenwerking biedt voor ons beiden mooie kansen. Autohaag Zeeuw heeft er per 1 januari 2017 een nieuw familielid bij", aldus Marien van Leeuwen.

Autohaag Zeeuw
Het bedrijf Autohaag Zeeuw vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia, Ford en dus Kia. Van deze merken zijn zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens in de verschillende showrooms vertegenwoordigd. Autohaag Zeeuw staat van oudsher bekend als een Renault-organisatie. Het nieuwste pand in Delft, dat is de zesde Autohaag Zeeuw-vestiging met Kia-modellen in de showroom.
In totaal heeft Autohaag Zeeuw verspreid over alle vestigingen in Zuid-Holland +/- 320 enthousiaste medewerkers, die altijd voor u klaar staan. Het oorspronkelijke Delftse Kia-team wil hier graag deel van uit gaan maken. Zonder groot identiteitsverlies overigens!

Kia Autohaag Zeeuw Delft
Schieweg 53
(015) 256 08 79
www.autohaagzeeuw.nl/kia