Verkoopadviseur Peter Eggermont bij de KIA Sportage, waarop de BTW-actie van toepassing is.
Verkoopadviseur Peter Eggermont bij de KIA Sportage, waarop de BTW-actie van toepassing is.

KIA Autohaag Zeeuw Delft zegt nee tegen de BTW

Algemeen

DELFT – Autohaag Zeeuw heeft sinds dit jaar de bedrijfsactiviteiten van het KIA-dealerbedrijf in Delft overgenomen. Van Leeuwen Delft heet sindsdien KIA Autohaag Zeeuw Delft.

Dit bedrijf zegt nee tegen de BTW. Dat wil zeggen, op een aantal modellen. En daarbij gaat het om de KIA Sportage, C'eed en Venga uit eigen voorraad. "Bij aanschaf wordt hier dus geen BTW over gerekend", legt verkoopadviseur Peter Eggermont uit. "Het financiële voordeel dat hiermee behaald wordt, kan oplopen tot ruim 3.600 euro."
Vanzelfsprekend blijven alle garantievoorwaarden intact. Dat betekent dat u gewoon profiteert van de Zeven Jaar Garantie, die KIA op alle modellen biedt.
"Ja, het was wel even een verandering, maar we zijn onderdeel van Autohaag Zeeuw geworden. En daarmee de officiële KIA-merkdealer voor deze regio."
Kia Autohaag Zeeuw Delft is nog steeds in hetzelfde pand gevestigd, namelijk aan de Schieweg 53 op bedrijventerrein SchieOevers. Autohaag Zeeuw is al gevestigd in Delfgauw als Renault-dealer voor Delft en omstreken, maar zal nu dus ook als KIA-dealer in hetzelfde gebied opereren. "En nu hebben we dus de actie tegen BTW", zegt Eggermont. "Kom eens langs en vraag naar de voorwaarden. Het is voor ons echt een serieus punt, want wij willen graag onze voorraad opruimen."
De actieperiode loopt tot en met 31 mei. Wees er snel bij, want hoe eerder u komt, des groter is uw keus.

KIA Autohaag Zeeuw Delft
Schieweg 53
(015) 256 08 79
www.autohaagzeeuw.nl/kia