Peter van Koppen is content met het nieuwe kantoor van Kopcijfers, aan de Diepenhorstlaan 9 in Rijswijk.
Peter van Koppen is content met het nieuwe kantoor van Kopcijfers, aan de Diepenhorstlaan 9 in Rijswijk.

Ondernemer kan meer ondernemen dankzij Kopcijfers

  advertenties

Kopcijfers Administraties zorgt ervoor dat iedere ondernemer, van ZZP´ers tot het MKB, één grote zorg minder heeft: de administratie. Ideaal, want een goede administratie schiet er in de dagelijkse drukte weleens bij in, terwijl die o zo belangrijk is.

Wie Kopcijfers Administraties inschakelt is hiervan verlost en kan zich focussen op waar 'ie goed in is.
Kopcijfers is sinds kort gevestigd in een kantoor aan de Diepenhorstlaan 9 in de Plaspoelpolder in Rijswijk, op een steenworp van Delft. Het bevalt Peter van Koppen, die recent afscheid nam van twee collega's, prima op z'n nieuwe stek. "Ik vaar momenteel weer volledig m'n eigen koers", vertelt hij. Vanaf aanstaande maandag komt zijn dochter Marianne - na zwangerschapsverlof - terug in het bedrijf. "Een versterking", zegt Van Koppen. "Ze heeft net als ik een financiële achtergrond. Haar inzet is komende tijd meer dan welkom, zeker met de vele BTW-aangiftes."
Kopcijfers Administraties ontzorgt ondernemers, maar ook particulieren. Daarbij is men uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van wetgeving en belastingen.
Naast de administratie kan het van oorsprong Delftse bedrijf helpen bij het vinden van de juiste verzekering of financiering(partners). "We helpen onze klanten graag met dit alles. Voor vragen ben ik altijd bereikbaar, ook 's avonds." Vrijwel altijd biedt Kopcijfers uitkomst. Zo niet, dan beschikt het bedrijf dankzij de jarenlange ervaring over een uitgebreid netwerk van partners, waaronder advocaten en juristen. Zodat hulp nooit ver weg is. Zie voor meer informatie www.kopcijfers.nl of bel naar telefoonnummer 088 - 11 50 200.

Meer berichten