Afbeelding

SuBBs Vitamins is de specialist in vitaminen en sportvoeding

advertenties

Editie: Week 39, Jaargang 21 |

DELFT – SuBBs Vitamins is een winkel waar u terecht kunt voor vitaminepreparaten en sportvoeding. De winkel in de binnenstad van Delft bestaat inmiddels 12,5 jaar en dat is reden voor een feestje. Hieronder vindt u alle bijzondere aanbiedingen die in de maand oktober gelden.
SuBBs Delft heeft in Delft naam gemaakt als een winkel die kwaliteit en een goed advies voorrang geeft. Bij SuBBs gaan de medewerkers in eerste instantie voor een goed advies voor iedereen die met gezondheid bezig is en sporters. Het assortiment van SuBBs bestaat namelijk uit uiteenlopende vitaminepreparaten en sportvoeding. “Bij ons vindt u vooral de bekende merken”, zegt Ria van der Vlist. “De bekende merken voedingssupplementen, dat als voordeel heeft dat de klant altijd weet waar hij aan toe is. Bovendien is hij altijd verzekerd van de juiste kwaliteit.”
Van veel producten of kruiden kunt u de wetenschappelijke onderzoeken terug vinden op internet. Zo kunt u ook zelf lezen wat de werking is van bepaalde stoffen. Daarnaast kunt u lezen wat de wetenschappelijke achtergronden zijn van bepaalde kruiden of ingrediënten. De medewerkers van SuBBs volgen regelmatig cursussen om bij te blijven in hun vakgebied. “Wij hebben een spaarsysteem”, zegt Van der Vlist. “Hierdoor kunnen de klanten voordelig producten bij ons kopen. En in de feestmaand oktober geldt nog eens extra voordeel, zoals op de producten van Elite. Hiervoor geldt in oktober: twee potten Protein van Elite Nutrition voor 59 euro.”
Bedrijf: SuBBs
Adres:  Molslaan 17
Telefoon: (015) 2140382
Internet: www.subbs.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12