Je kapsel is bij Kapsalon Headquarter in goede handen

  advertenties

Editie: Week 8, Jaargang 22 |

DELFT – Headquarter is een gezellige kapsalon waar klanten zich al 35 jaar op hun gemak voelen. Dat is natuurlijk wel zo fijn als je in de kappersstoel zit.
De salon aan de Gasthuislaan, waar je terecht kunt zonder afspraak, heeft een huiselijke sfeer. Als we dinsdagmiddag komen kijken zijn de teamleden van Headquarter geconcentreerd bezig met de kapsels van hun klanten, maar er wordt ook gepraat en gelachen.
Niet vreemd dus dat de salon kan rekenen op een flinke vaste klantenkring. Zij komen graag bij Headquarter voor een mooi, trendy en fris kapsel. Want uiteindelijk gaat het toch om een goede coupe van gezond haar met een mooie kleur. Hiervoor is iedereen, ook kinderen, bij Headquarter aan het juiste adres. De vier dames die er werken zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en werken met de producten die daarbij passen. Ook de Italiaanse look, die door Feyenoorder Graziano Pellè werd geïntroduceerd, is al veelvuldig met succes door de meiden van Kapsalon Headquarter aangemeten. 

Hoogstaande producten
De kapsalon werkt louter met goede en hoogstaande producten. Zoals die van Fudge, voor een creatieve look. Of die van Kérastase, voor mooi en gezond haar. Voor de echte mannen heeft Headquarter producten van het merk American Crew in huis, met daarin echte mannengeuren waar mannen èn vrouwen blij van worden.
Weinig kapsalons in Delft zullen zoveel ervaring hebben als Kapsalon Headquarter. De kapperszaak aan de Gasthuislaan viert dit jaar alweer haar 35-jarig jubileum. Mercedes is al vanaf dag één bij het bedrijf betrokken, haar collega Jolanda al 25 jaar. Marja is al 30 jaar aan Headquarter verbonden. Het zegt genoeg over het plezier waarmee de teamleden voor de kapsalon werken. Zulke leuke en gezellige kapsters die genieten van het creëren van mooie kapsels, zorgen ervoor dat het ook als klant elke keer weer leuk is om in de kapsalon te komen.
Meer weten? Kijk dan op de onlangs vernieuwde website www.headquarter-delft.nl of kom eens langs aan de Gasthuislaan 64. Van 1 tot 8 maart wordt het hier – vanwege het 35-jarig bestaan - extra gezellig gemaakt met wat lekkers bij de koffie. Headquarter is van maandag tot en met vrijdag 08.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Headquarter Delft
Gasthuislaan 64, 2611RB Delft
T. 015 2120504
E. info@headquarter-delft.nl
I. www.headquarter-delft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1