Voor brood en gebak kunt u op dinsdag op de markt bij De Hoven Passage terecht bij Bakkerij 't Stoepje.
Voor brood en gebak kunt u op dinsdag op de markt bij De Hoven Passage terecht bij Bakkerij 't Stoepje.

Bakkerij 't Stoepje bakt elke dinsdag wat af op de markt

vaste rubrieken

Wie op dinsdagochtend naar de weekmarkt bij winkelcentrum de Hoven Passage aan de Papsouwselaan gaat, treft daar steevast de heerlijk naar versgebakken brood geurende kraam van Bakkerij 't Stoepje aan.

Marktkoopman Richard Bakker uit Nootdorp verkoopt al jaren zijn waren onder de vlag van de bekende bakkersketen. "De naam van 't Stoepje is overal bekend en bij veel marktbezoekers erg geliefd", weet Richard uit ervaring.
Tegenwoordig hebben mensen allerlei uiteenlopende wensen op het gebied van brood en deegwaren. Spelt- en desembrood, glutenvrije of koolhydraatarme producten: er is volop keus. Als u hier meer over wilt weten, kunt u al uw vragen neerleggen bij het verkoopteam van Bakkerij 't Stoepje. Zij beschikken over de nodige kennis van zaken en informeren u graag over hun producten, hun ingrediënten en hun samenstelling: "Dat maakt deel uit van onze service."
Met zijn hypermoderne kraam onderscheidt Richard zich van zijn marktcollega's in brood en banket. "Ik heb deze wagen drie jaar geleden laten bouwen. De kraam beschikt over stromend water, een ruime koeling en vriezer en twee gasgestookte ovens, waarmee we driekwart onze producten op de markt zelf afbakken."
De kraam van Bakkerij 't Stoepje is elke dinsdag van 7.30 uur tot 15.00 uur te vinden op de weekmarkt nabij de Hoven Passage. "We maken vaak lange dagen, maar de sfeer en de gezelligheid van de markt en de klanten wil ik voor geen goud missen", aldus Richard.