Afbeelding

Het is maar dat u het Weet

vaste rubrieken

Editie: Week 24, Jaargang 21 |

Vanavond, zaterdag 15 juni, is in Partycentrum Onder Ons aan de Kerkpolderweg de geweldige 30+ White Disco Party met DJLuuk.NL. Kaarten zijn de gehele avond aan de zaal te verkrijgen voor 10 euro. Het feest duurt van 21.00 tot 03.00 uur.

Op dinsdag 18 juni organiseert het regionaal opererende kennisnetwerk Technet in Delft, met vele aangesloten hightech bedrijven en instellingen, zoals de TU Delft, een  inmiddels traditionele jaarlijkse kennisexpo bij het restaurant Knus in de Delftse Hout. Dit evenement is vooral bedoeld als een effectieve, gemakkelijke en informele manier om kennis te maken met kennis en kunde uit de regio Delft. Bezoekers zijn welkom van 16.00 tot 21.00 uur.
Aanmeldingen en inlichtingen: postmaster@technetdelft.nl.

Jazzliefhebbers kunnen zondag 16 juni in het Rietveld Theater hun hart ophalen van 20.30 toto 23.00 uur. Zoals elke derde zondag van de maand wordt er echte jazz gespeeld. Voor ‘dejazz’ worden elke maand een aantal verschillende jazzmuzikanten uitgenodigd om met elkaar muziek te maken in verschillende combinaties. Hierdoor wordt het telkens weer een verrassende avond met een spontaan karakter.

Zondag 16 juni is er weer livemuziek te beluisteren op het terras van de Wijnhaven. De band Mak Wolven and the Insiders zal vanaf half vier zogenaamde americana muziek laten horen. Dit is een mengeling van bluegrass, folkrock, country en blues. Gratis vanaf 15.30 uur.

Op zaterdag 22 juni om 20.00 uur geeft Bart Schneemann op barokhobo en Menno van Delft op clavecimbel en orgel een Zomeravondconcert in het prachtige kerkje van het dorpje ’t Woudt. Het concert begint om 20.00 uur. De kaartverkoop start om 19.00 uur op de avond van het concert aan de kerk. Reserveren: www.concertentwoudt.nl.

Machteld  Cambridge zingt op 18 juni in jazzclub The Five. Het wordt een avond gewijd aan standards uit het American Songbook, gospels, meeslepende bluesmelodieën, opzwepende Caribische ritmes, ballads en heftige tempos uit het swingrepertoire. Meeslepend gebracht door deze rasartieste. Ga naar de Altena Hoeve aan de Kasteelwerf 1. Zie ook www.jazzclubthefive.nl.

De CarTigerToon Battle is een unieke wedstrijd voor tekenaars! Deze wedstrijd voor striptekenaars, illustratoren en prentenmakers is een onderdeel van het TigerTrail project waarmee de met uitsterven bedreigde tijger onder de aandacht wordt gebracht. Chris Slappendel, tijgerliefhebber, bezoekt 31 landen waar de tijger ooit heeft geleefd of waar de tijger nog steeds leeft. En overal waar hij komt, vraagt hij door allerlei acties aandacht voor de tijger om zo mensen bewust te maken dat de tijger uitsterft. Hoe je deelneemt en wat de voorwaarden zijn, kun je lezen op www.cartigertoonbattle.com. Het publiek bepaalt wie de winnaar wordt. Na je aanmelding wordt jouw inzending op de site geplaatst en kan er via de site en via Facebook gestemd worden. Hoe meer stemmen, hoe meer kans je maakt om de wedstrijd te winnen. De wedstrijd loopt tot 1 december. Zie ook www.cartigertoonbatlle.com.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12