Het is maar dat u het WEET

  vaste rubrieken

Editie: Week 52, Jaargang 22 |

Senioren of andere chauffeurs die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor op 8 januari terecht bij de rijbewijskeuring in het Wijkcentrum Delft Noord aan de Brasserkade 77 in Delft. Bel voor meer informatie en een afspraak naar het landelijke afsprakenbureau via 085-4883616 of kijk op www.rijbewijskeuringsarts.nl.


Als je je happy voelt, dan ben je op z’n mooist, vinden Claudia van Middelkoop en Katja Rompelman. Zij ontwikkelden daarom een feel good-cursus voor vrouwen; WowVrouw! Deze cursus gaat 25 januari van start in Hotel Campanile in Delft. Zie voor meer informatie de website www.wowvrouw.nl.


Gezinsmaatje worden bij Home-Start Doorstart in Delft of Rijswijk? Humanitas zoekt voor jou een gezin dat een steuntje in de rug wenst. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de coördinator van Home-Start en Doorstart in Delft en Rijswijk via 06-12461090, mail naar home-start.delft-rijswijk@humanitas.nl of kijk op de website www.home-start.nl.


Het laatste Open Podium van dit jaar staat gepland voor 28 december in Twinkeltje, voorheen Mama Popta, aan de Poptahof Noord 1. De middag wordt om 15.00 uur geopend met een improvisatie op de harp door Zoë. Daarna is er plaats voor andere muzikanten. Aanmelden kan via open-podium@soul-man.nl en de toegang is gratis.


In het Prinsenkwartier aan het Sint Agathaplein geeft Jeanne Dekkers zondag 11 januari vanaf 15.00 uur de traditionele Driekoningenlezing van DelftDesign. Haar lezing past als een warme jas in de ambities van het PrinsenKwartier. Zij neemt de aanwezigen mee in de grondslagen van kunst en architectuur: de zintuigen.


In het Flora Theater aan de Verwersdijk 1 in Delft is woensdag 31 december het Oud en Nieuw-feest: FloraNITE 21+ Party like it’s 2015. Swing in stijl 2015 in en kom dansen op een heerlijke mix van groovy soul, funk, pop, rock en meer en ga los op de platen van de dj's 2Takes, Soulshi & Will Beat It. Het feest duurt van 23.00 uur tot 04.00 uur. Kaarten kosten 7 euro 50 in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.


Alle kinderen die bij Filmhuis Lumen aan het Doelenplein 5 de film Antboy gaan zien of al gezien hebben, kunnen door een tekening te maken het boek van de film winnen. De film draait op zondag 28 december, op zaterdag 3 januari en nog een aantal keer in januari. Kijk voor de aanvangstijden en exacte data op filmhuis-lumen.nl. Reserveren kan via 015-2140226.


In Zwembad Kerkpolder aan de Kerkpolderweg in Delft zijn op 16 en 23 januari van 10.00 uur tot 11.00 uur gratis proeflessen reactiveringszwemmen. Werken aan een soepeler lijf, krachtiger spieren, een betere conditie, plezier en ontspanning. Wilt u dit ervaren? Doe dan mee met een gratis proefles van Careyn Keuzepakket. Deelnemers worden begeleid door een gespecialiseerd docent. Deelname aan de lessen van 60 minuten kost 75 euro per kwartaal, maar diverse verzekeraars vergoeden de activiteit. Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.careynkaart.nl, mail naar keuzepakket@careyn.nl of bel 088-1239988.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1