Leden van Felix beleefden ook het 25-jarig jubileum op sportieve wijze.
Leden van Felix beleefden ook het 25-jarig jubileum op sportieve wijze.

Loopclub Flex viert jubileum met gezellige feestdag en glossy

sport

DELFT - Leden van Loopclub Felix vieren zaterdag 9 april het 50-jarig jubileum van deze oudste Delftse trim- en wandelclub.

Deze dag verzamelen zij zich vanaf 16.30 uur bij de Petanqueclub Midi aan de Sportring in Delft. Ook deze sportclub jubileert, want Midi viert dit jaar het 40-jarig bestaan.

De Felixleden en -donateurs krijgen dan een avondvullend programma voorgeschoteld dat door een vijf leden tellende jubileumcommissie in elkaar is gezet. Het belooft volgens de organisatie voor de ongeveer tachtig 80 Felixleden en hun aanhang, die aan deze jubileumactiviteit deelnemen, een afwisselende avond te worden waarbij zij de nog altijd soepele ledematen volop in beweging kunnen brengen.

Ook gaan de leden van Felix later in april naar Meijendel om daar, onder het genot van een hardloop-, trim- of wandeltraining, te genieten van de duinen en het strand van dit Wassenaarse natuurgebied. Na afloop zullen ze ongetwijfeld in Boerderij Meijendel onder het genot van een drankje gaan smullen van appeltaart en pannenkoek.

In het kader van het 50-jarig jubileum gaat de loopclub een glossy uitbrengen vol foto's en verhalen uit de oude en minder oude doos. Menig Felix-lid heeft hiervoor foto's uit de eigen collectie opgedoken en afgestaan. Diverse leden van de club leveren tekstuele bijdragen voor dit blad. Dit eenmalige tijdschrift zal een fraai overzicht gaan geven van 50 jaar sportbeoefening en vriendschap onder de vlag van Loopclub Felix.
Zie voor nog meer informatie over Loopclub Felix de website www.sv-dhl.nl/248/loopclub-felix/