Afbeelding

'Het is sowieso een bizar seizoen'

sport

Editie: Week 19, Jaargang 22 |

Concordia zette zondag tegen GONA een goede stap richting lijfsbehoud in de tweede klasse (3-0). Vincent Krul was met twee assists en een veroorzaakte strafschop belangrijk voor zijn ploeg.

– Die uitslag moet een hele opluchting zijn...
“Zeker weten. We zijn het seizoen sterk begonnen en vanaf december ging het vanwege blessures en schorsingen allemaal wat minder. Daarom was deze overwinning broodnodig en kwam hij precies op tijd.”

– Wat was het voor wedstrijd?
“Wij grepen vanaf minuut één het initiatief en voetbalden het eerste halfuur goed. Het werd 2-0, maar had ook zomaar 4-0 kunnen zijn. We hebben niks weggegeven en veel gecreëerd. Wat je wel merkt, is dat het vertrouwen in de ploeg niet optimaal is, omdat we wel vaker grote voorsprongen hebben weggegeven.”

– En nu hebben jullie zondag, net als tegenstander VUC aan een punt genoeg?
“Inderdaad, maar we hebben aan zondag een goed gevoel overgehouden. Het is sowieso een bizar seizoen, omdat je met vijfendertig punten nog niet zeker bent. Uiteindelijk gaan we voor de winst, maar als het twintig minuten voor tijd nog gelijk staat, dan ben je gek als je risico's gaat nemen. Maar vooraf gaan we natuurlijk voor de winst.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12