Bij 't Parkethuys bieden ze u alleen de beste kwaliteit
Bij 't Parkethuys bieden ze u alleen de beste kwaliteit (Foto: )

Kwaliteit wint altijd bij 't Parkethuys Delft

  lopende zaken

DELFT - Al sinds 1985 is 't Parkethuys Delft gevestigd in het karakteristieke pand aan de Buitenwatersloot 28. Binnen het familiebedrijf staan nu de broers Chris en Alex van der Meer aan het roer. Hun motto: Kwaliteit wint altijd!

Parketvloeren zijn er in veel kwaliteiten, maar bij ’t Parkethuys Delft vindt u alleen de beste. Of u nu kiest voor traditioneel parket, visgraat parket, verouderd parket, lamel parket, meerlaags parket, bamboe parket, industrieel parket, mozaïek parket of hoogkant parket. ’T Parkethuys Delft levert en plaatst alle soorten houten vloeren in diverse houtsoorten. "Ons hout komt uitsluitend van de beste zagerijen van Nederland, welke op hun beurt uitsluitend werken met de beste materialen en machines die er zijn", vertelt Alex. "Ons hout is altijd FSC of PEFC gecertificeerd. Daarnaast werken wij met gediplomeerde parketteurs die bijna allemaal beschikken over meer dan 20 jaar ervaring met het leggen van parketvloeren."

Vloerverwarming
"Steeds meer mensen willen een nieuwe vloer combineren met vloerverwarming. Wat veel mensen niet weten, is dat ook houten vloeren hiervoor zeer geschikt zijn. Als parketspecialist zullen wij klanten hierover natuurlijk uitgebreid informeren."

Renovatie
Maar niet alleen voor een nieuw parket kunt u bij 't Parkethuys Delft terecht, ook voor onderhoud en renovatie. "Het opknappen van bestaande vloeren is leuk om te doen. Een nieuwe kleur en een nieuwe look doet een hoop in huis."

'T Parkethuys Delft is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Kijk op www.parkethuysdelft.nl voor meer info.

Meer berichten
 
CustomHtml_1