Schoonheidssalon Beaumel staat net als altijd weer voor je klaar (foto: Koos Bommelé)
Schoonheidssalon Beaumel staat net als altijd weer voor je klaar (foto: Koos Bommelé) (Foto: )

'We zijn dolblij dat we weer open kunnen'

  lopende zaken

DELFT - "Wij zijn ontzettend blij dat de salon inmiddels weer open is en wij iedereen weer kunnen ontvangen en een heerlijke behandeling kunnen aanbieden voor het gezicht en het lichaam", zeggen Sylvia en Lizzy van schoonheidssalon Beaumel.

"Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten", vertellen zij verder. "Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en de belangrijkste zaken willen we graag vooraf met je delen bij het maken van een afspraak."

Dag quarantaine face
De DÉCAAR Renaissance treatment is een uur durende schoonheidsbehandeling die volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt. Renaissance is het Franse woord voor ‘wedergeboorte’, en dat is ook letterlijk wat deze behandeling met de huid doet. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. De treatment kan in sterkte worden aangepast, door te kiezen voor een zelfverwarmend masker waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen. Bij het maken van een afspraak voor deze behandeling welke 78 euro kost, en aankoop van 2 producten van de Age Reverse lijn, ontvang je gratis een Face Massager die een bindweefselmassage nabootst ter waarde van 50 euro!

Beaumel
Bij Beaumel kun je terecht voor superveel verschillende soorten behandelingen. Van huidverbeterende behandelingen tot permanente make-up en nagels. Kijk op de site www.beaumel.nl voor alle geweldige behandelingen van deze schoonheidssalon!
015-2121215 - info@beaumel.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1