Logo delftopzondag.nl
Sani-Dump is nu ook officiële vtwonen-dealer
Sani-Dump is nu ook officiële vtwonen-dealer (Foto: )

Keur aan keuze A-merken bij Sani-Dump

  lopende zaken

DELFT – Sani-Dump is al ruim zeventien jaar gevestigd in Delft, aan de Schieweg 73-75 wel te verstaan.

In de showroom tref je vestigingsmanager Remco de Niet. Samen met een team deskundige medewerkers kan hij je onder meer de geheel vernieuwde tegelafdeling tonen. "Hier vind je alle mogelijke tegels voor badkamer-, keuken-, maar ook woonkamervloeren. Met merken als onder meer Villeroy & Boch en Sphinx." Sinds eind vorig jaar is Sani-Dump ook officiële vtwonen-dealer, een merk dat inmiddels niet meer weg te denken is uit de woon- en lifestylebrache.

Bodemprijzen
"Of je nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een heel luxe badkamer, designradiator of alleen een badmeubel, een vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, een douchewand of tegels, bij ons vind je alles wat er op sanitair- en tegelgebied te krijgen is onder één dak. Overigens kunnen we altijd geheel vrijblijvend een 3D-ontwerp maken wanneer je je aan het oriënteren bent op een nieuwe badkamer of keuken." Het concept van Sani-Dump bestaat er uit, dat ze echte A-merken leveren tegen de goedkoopste, oftewel dumpprijzen. Naast deze lage prijzen, werken ze ook met acties.

Nieuwste trends
Benieuwd naar de nieuwste trends? Denk dan eens aan de badkamer-en-suite, waarbij je zo vanuit je bed onder de douche staat. En een badkamer voor het hele gezin. Hoe maak je die naast praktisch ook ontspannend zoals die moet zijn. En dan… een heel kleine badkamerruimte. Hoe richt je die nu eigenlijk in? Bij Sani-Dump kunnen ze je antwoord geven op al deze vragen. Loop gerust eens binnen in de showroom! Info: (015) 890 89 09 of www.sanidump.nl.

Meer berichten