Joyce Kars van 2Divorce in het Delftse kantoor aan de Marshalllaan 2, waar ze dagelijks in de weer is om scheidingen tot een ‘goed’ einde te brengen.
Joyce Kars van 2Divorce in het Delftse kantoor aan de Marshalllaan 2, waar ze dagelijks in de weer is om scheidingen tot een ‘goed’ einde te brengen.

Geen vechtscheiding, maar een heldere toekomst dankzij bemiddeling van 2Divorce

  lopende zaken

DELFT - Ervoor zorgen dat man en vrouw na hun scheiding weten wat de toekomst brengt en er met duidelijke afspraken voor zorgen dat alles goed is geregeld. Dat is in het kort wat scheidingsbemiddelaar Joyce Kars van 2Divorce doet.

Een scheiding is niet iets leuks. Desondanks strandt één op de drie huwelijken. Als een scheiding onvermijdelijk is, is het prettig om alles in elk geval goed af te handelen. 2Divorce biedt dan uitkomst. "Je wilt op alle vlakken duidelijkheid", begint Joyce Kars. "Ik kan scheidende stellen begeleiden bij het maken van de praktische en financiële beslissingen."

Zo maakt 2Divorce inzichtelijk hoe toekomstige ex-partners er na hun scheiding financieel voor zullen staan. Ze werkt samen met een financieel adviseur om in kaart te brengen welke opties er zijn voor de woning en hypotheek. Ook niet onbelangrijk: hoe wordt de omgang met de kinderen geregeld? "Het is mijn kracht om er zo goed mogelijk voor te zorgen dat kinderen zo min mogelijk last hebben een scheiding." Dit en nog veel meer afspraken worden in een ouderschapsplan en in een scheidingsconvenant vastgelegd. "Als je hier je handtekening onder zet, is het fijn als er geen open eindjes zijn. Dan is er rust en duidelijkheid en kan het herstel pas echt beginnen." Bijzonder aan Joyce Kars is dat ze, naast dat ze hulp biedt bij het regelen van de praktische zaken, ook een uitstekende mediator is. "Ik ga op een onpartijdige manier het gesprek aan waarbij de belangen van een ieder even zwaar wegen. Door samen te zoeken naar oplossingen voor de toekomst, kan een langslepend en duur proces voorkomen worden. Waar bij juridische procedures mensen vaak tegenover elkaar komen te staan, zorgt bemiddeling juist voor duurzame afspraken die makkelijker na te komen zijn omdat mensen hier achter staan en hen het niet is opgelegd door een rechter."

Bel voor meer informatie naar naar 06-45260893, mail naar kars@2divorce.nl of kijk op http://2divorce.nl/scheiding-delft.

Meer berichten
 
CustomHtml_1