Jubilerende schoonheidsspecialisten van Ambiance blijven maar groeien

lopende zaken

Editie: Week 28, Jaargang 20 |

Nadine Ruijgrok en haar team van Ambiance Beauty zijn altijd bezig om nieuwe behandeltechnieken en merken te ontdekken, waarmee ze de huidproblemen van hun klanten nog beter kunnen verhelpen.

DELFT - Dit najaar is het precies tien jaar geleden dat de salon Ambiance onder leiding van Nadine Ruijgrok zich vestigde in het hartje van Delft. De salon verhuisde drie jaar geleden van de Molstraat naar de huidige locatie in de Oude Kerkstraat. ‘Stilstand is achteruitgang’ moet het motto zijn van Ambiance Beauty, want ze hebben in die tien jaar nooit op hun lauweren gerust. “We zijn altijd bezig om nieuwe behandeltechnieken en merken te ontdekken, waarmee we de huidproblemen van onze klanten nog beter kunnen verhelpen”, aldus Nadine. Dat de specialisten bij Ambiance goed aanvoelen wat de klanten willen, blijkt wel uit hun laatste grote aankoop. “We hebben eind 2011 de T AWAY aangeschaft, waarmee we pigmentvlekken, steelwratjes, bloedblaasjes en couperose kunnen behandelen. We werken er nu acht maanden mee en de resultaten zijn echt verbluffend. We zien zelfs de meest donkere pigmentvlekken compleet verdwijnen in acht weken. Dat is iets waar we tijdens mijn opleiding vijftien jaar geleden alleen maar van konden dromen.” Dat de salon volledig achter de behandeling met de T AWAY staat, blijkt wel uit het feit dat de eerste behandeling in sommige gevallen gratis is.

Nog meer innovatie: sinds kort denkt Ambiance Beauty als één van de eerste schoonheidssalons in Nederland pro-actief mee met haar klanten als het gaat om zorgverzekeringen. Ze noemen dit de zorgverzekeringscheck. “Veel van onze klanten krijgen behandelingen bij ons gedeeltelijk of volledig vergoed van hun zorgverzekering, maar weten dit niet. Wij snappen dat mensen niet altijd evenveel tijd en zin hebben om dat uit te zoeken, daarom doen wij het voor ze”, aldus Nadine. “De klant krijgt binnen drie werkdagen van ons de uitkomst van de check. Vooralsnog krijgen onze klanten in de meeste gevallen geld terug.” De check is gratis en vrijblijvend en wordt veel gedaan door oriënterende klanten voordat ze beslissen om tot behandeling over te gaan. Afhankelijk van de verzekeraar worden er behandelingen vergoed tegen acné en acnélittekens, pigment- en ouderdomsvlekken, steelwratjes, fibromen, bloedblaasjes, rosacea, couperose en ongewenste haargroei. Nadine weet ons nog te vertellen dat Ambiance het tienjarig bestaan zeker niet ongemerkt voorbij laat gaan. Dat wordt gevierd met een aantal mooie acties en activiteiten. Voor meer informatie over het jubileum, de T AWAY of de zorgverzekeringscheck kunt u terecht op de website van Ambiance Beauty: www.ambiancebeauty.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12