Afbeelding

Verwen uw moeder bij Juwelier Woudenberg

lopende zaken

Voor Moederdag heeft Juwelier Woudenberg een leuke aanbieding voor een prachtige collier met zoetwater parels met een zilveren bolsluiting.

DELFT – Bij Juwelier Woudenberg aan de Markt 26 vind je de mooiste cadeaus voor Moederdag. Moeder verrassen op zondag 13 mei kan bijvoorbeeld met een prachtige parelcollier. Momenteel heeft Juwelier Woudenberg een leuke aanbieding voor een prachtige collier met zoetwater parels met een zilveren bolsluiting. “Onlangs ben ik naar een vakbeurs in Hong Kong geweest”, vertelt de heer Woudenberg. “Daar heb ik deze parelcollies speciaal ingekocht.” Normaal gesproken kost een dergelijk collier 120 euro, maar door deze gunstige inkoop betaalt u er in deze Moederdagperiode slechts 50 euro voor.

Zeer speciaal is ook de aanbieding van het merk Lapponia. Dit heeft een speciaal collier gemaakt voor de Opera-collectie. “Dit zilveren collier (ontwerp 2010) heeft de naam Belcanto”, zegt de heer Woudenberg. “Het is ontworpen door Zoltan Popovits. Speciaal voor Moederdag kost dit collier geen 349 euro, maar slechts 299 euro.” Met de kralen van Trollbeads maak je een persoonlijke armband of collier. Of je nu kiest voor pure materialen als sterling zilver en 18-karaats goud, de rijke kleuren van het Murano glas, de prachtige edelstenen of een van de vele andere materialen.

Al sinds 1976 legt het familiebedrijf uit Kopenhagen met zijn ontwerpen ontelbare geluksmomenten vast. Ook van Trollbeads is er een aantrekkelijke Moederdag-aanbieding. Drie armbanden met de namen Geluk, Liefde en Moederschap, die zelf van de verschillende kralen kunnen worden voorzien. Voor Geluk en Liefde betaalt u nu 79 euro en voor Moederschap betaalt u 99 euro. Verwen uw moeder met een van deze speciale Moederdag-aanbiedingen. Telefoon: (015) 2123035. Internet: www.juwelierwoudenberg.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12