De groene omgeving van de nieuwe tienerlocatie van 't Kickertje.
De groene omgeving van de nieuwe tienerlocatie van 't Kickertje.

Een onvergetelijke ontwikkelingsreis

  kijk op de wijk

DEN HOORN - “Bij ’t Kickertje gunnen wij kinderen een optimale natuurbeleving. Dat betekent dagelijks buitenspelen, de elementen ervaren, nieuwe dingen ontdekken, vies mogen worden, zaaien en oogsten, klimmen en ravotten. Kortom: op avontuur in de natuur.
Kunst brengt een positieve prikkeling in het brein, ook bij heel jonge kinderen. ’t Kickertje werkt samen met beeldend kunstenaars, muziek- en theaterdocenten en laat kinderen actief deelnemen aan deze verschillende kunstvormen, waarmee creativiteit en vindingrijkheid wordt gestimuleerd. Zo kan ieder kind zijn/haar talenten ontdekken en ontplooien.
Als organisatie staan wij nooit stil. Wij ontwikkelen, bewegen en groeien en volgen de laatste ontwikkelingen en inzichten op ons vakgebied. Op 8 juni zijn wij met een nieuwe locatie voor onze tieners begonnen bij de Delftse Tennisbond, een op en top locatie. Sport en spel maken vanzelfsprekend deel uit van ons uitgebreide en veelzijdige activiteitenaanbod. Bewegen is gezond en stimuleert bovendien de motorische en sociale vaardigheden van kinderen.
Kinderen eten bij ons gezonde en gevarieerde voeding. We laten ze kennis maken met verschillende smaken en leren kinderen waar het eten vandaan komt. Dagelijks krijgen de kinderen verschillende soorten verse groente en fruit aangeboden. Regelmatig organiseren wij leuke kook- en bakactiviteiten.
Pedagogisch medewerkers maken kwaliteit met en voor kinderen en zijn daarmee van kapitaal belang voor ’t Kickertje, ouders en de maatschappij. Wij investeren continue in onze medewerkers. Wij scheppen een stimulerend, sociaal werkklimaat. Alle medewerkers krijgen pedagogische coaching. Onze beleidsmedewerker pedagogiek is er voor advies, ondersteuning en deskundigheidsbevordering. ’t Kickertje gaat voor de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij zijn voortdurend op zoek naar medewerkers voor onze bso met sportieve, kunstzinnige of pedagogische opleiding of mensen die daarvoor opgeleid willen worden en die niets leuker vinden dan er dagelijks een feestje van te maken voor de kinderen.
Kinderen zijn onze grootste informatie- en inspiratiebron. Zij worden betrokken bij alle zaken die hen persoonlijk aangaan. Wij volgen de ontwikkeling van ieder kind en meten het welbevinden van de kinderen op de groep. Wij nemen het initiatief en staan open om het gesprek aan te gaan. We luisteren, werken samen, denken mee en zijn transparant. Wij ondersteunen kinderen die extra zorg of uitdaging nodig hebben. Wij werken samen met alle partijen die betrokken zijn bij kinderen.”
Meer weten over ’t Kickertje? Kijk op www.kickertje.nl.
’t Kickertje is er voor iedereen.

Meer berichten