U bent welkom in de showroom van Living Plaza. (Foto: PR)
U bent welkom in de showroom van Living Plaza. (Foto: PR) (Foto: )

Living-Plaza: premium meubels voor een scherpe prijs

  kijk op de wijk

DELFT - Living Plaza: de plek waar je leeft. En die je dus leuk in wilt richten. Voor fijne banken, mooie tafels en gezellige accessoires. En dat alles ook nog eens heel vriendelijk geprijsd.

Al meer dan 15 jaar is Living-Plaza uw woonleverancier. "We zijn nog steeds een jong en dynamisch bedrijf", aldus René Lamballais van Living-Plaza. "Ooit begonnen in Noord-Holland, maar sinds 2018 in Delft, waar we op Leeuwenstein 15 de beschikking hebben over een mooie showroom met twee verdiepingen." Living-Plaza: dat is hoog zitcomfort voor een scherpe prijs. Hoekbanken, lonchairbanken, zitcombinaties, stoelen en tafels... "Ons assortiment bestaat echt uit premium meubels van hoge kwaliteit. Eigentijds en veel in industriële stijl. Dat betekent metal look, leer en modieuze kleuren. Zo is velours op dit moment erg gewild." De standaardcollectie voorziet ook in meubelen op maat: "Geheel naar wens samengesteld en passend gemaakt. Zitdiepte of -hoogte, bekleding, kleuren... u kiest het allemaal zelf. Handig voor bijvoorbeeld vakantiewoning of stacaravan!"

Outlet
Naast de gewone collectie op de begane grond beschikt Living-Plaza op de eerste verdieping van haar pand nog eens over een grote showroom met outlet-meubilair. Daarbij moet je beslist niet denken aan 'afdankertjes': "Ook ons outlet-meubilair is kwalitatief heel goed", benadrukt René. "we beknibbelen niet op kwaliteit. Maar omdat deze meubels afkomstig zijn uit bijvoorbeeld magazijnverkoop of uit de boedel van failliete bedrijven, kunnen we die voor een nóg scherpere prijs aanbieden, tot kortingen van wel 70%." In tegenstelling tot de standaard collectie, waarvoor meestal een levertijd van ongeveer zes weken geldt, hoef je bij de outlet-meubels niet te wachten: "Je kunt je aankoop direct meenemen. Daarbij geldt wel: weg is weg." En mocht dat allemaal niet in je auto passen, dan is er nog geen nood, want Living-Plaza bezorgt gratis thuis in een straal van 50 kilometer rondom Delft.

Accessoires
Behalve (zit)meubilair kun je bij Living-Plaza ook terecht voor leuke en trendy woonaccessoires. Of dat nu een hippe klok is, een mooie lamp of een leuk kleed, met deze woonaccessoires geef je je woning extra sfeer! En twijfel je over je inrichting? Met meer dan 15 jaar ervaring zijn de mensen van Living-Plaza de juiste personen om advies aan te vragen. "Inspiratie, ideeën, wij denken graag met je mee."

Het team van Living-Plaza nodigt u dus graag uit voor een bezoekje aan de showroom. Living-Plaza is te vinden aan Leeuwenstein 15 en is zes dagen per week geopend: van dinsdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur. Inspiratie kun je ook vast opdoen op de website: www.living-plaza.nl. Telefoon: 015-3643865

Meer berichten