<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De #DOESLIEF actieweken bij Autohaag Zeeuw lopen tot en met 27 juli 2019.
De #DOESLIEF actieweken bij Autohaag Zeeuw lopen tot en met 27 juli 2019.

Autohaag Zeeuw maakt je blij tijdens de #DOESLIEF actieweken

DELFGAUW – Duizenden euro's voordeel krijgen en een goed doel steunen! Zou u dat niet willen?

Autohaag Zeeuw is deze zomer nog eens extra lief voor u én voor een goed doel. #DOESLIEF, misschien heeft u er al eerder over gehoord. Een kreet die in het leven is geroepen om wat aardiger tegen elkaar te doen. En ook Autohaag Zeeuw doet mee!

Actieweken
Tijdens de #DOESLIEF actieweken stapt u extra voordelig in een nieuwe Renault, Kia of Nissan. Uw #DOESLIEF voordeel kan, afhankelijk van het gekochte merk, oplopen tot maar liefst 4.300 euro en voor elke verkochte auto doneert Autohaag Zeeuw 100 euro aan een goed doel. De keus is aan u welk goed doel.

De goede doelen
Autohaag Zeeuw doneert aan Amref Flying Doctors, Make-A-Wish of Het Vergeten Kind.

-Amref Flying Doctors
Het is Amrefs missie om de gezondheid van kwetsbare bevolkingsgroepen in Afrika structureel te verbeteren, zodat zij de kans krijgen om aan armoede te ontsnappen.

-Make-A-Wish
Make-A-Wish vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de drie en achttien jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.

-Het Vergeten Kind
Het Vergeten Kind zorgt ervoor dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst.

Facebook-actie
In de showrooms van Autohaag Zeeuw staat een #DOESLIEF photobooth voor de #DOESLIEF Facebook-actie. U kunt hier een foto maken en op de foto aangeven welk van bovengenoemde goede doelen u wilt steunen. De foto en het daarbij behorende goede doel met de meeste likes en deelacties krijgt van Autohaag Zeeuw nog eens 1.000 euro extra gedoneerd. Een kleine moeite, groot plezier! U doet toch ook mee aan deze geweldige actie?

Voor de allerliefste acties van Nederland moet u bij Autohaag Zeeuw zijn! Deze actie is geldig tot en met 27 juli 2019, dus wees er snel bij!

Meer informatie
Meer informatie over de #DOESLIEF actie? "Onze verkoopadviseurs vertellen u, onder het genot van een eerlijk en heerlijk kopje Peeze koffie of thee, graag meer!" zegt vestigingsleider Ed Mouton. "En als u er dan toch bent? Maak dan meteen een foto in de photobooth en plaats deze op de Autohaag Zeeuw Facebook-pagina's. Zo steunt u ook één van bovengenoemde goede doelen!"


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>