Logo delftopzondag.nl
De grootste sportschool van Delft heet sinds januari 'easyActive Delft' en is nu onderdeel van een landelijk groeiende keten.
De grootste sportschool van Delft heet sinds januari 'easyActive Delft' en is nu onderdeel van een landelijk groeiende keten. (Foto: )

Mega Fitness heet nu easyActive Delft

  kijk op de wijk

De grootste sportschool van Delft heet sinds januari 'easyActive Delft' en is nu onderdeel van een landelijk groeiende keten.

Sportief ondernemer en eigenaar Michiel Wiegman timmert zo door aan de weg op het gebied van fitness. "Al jaren onderscheiden wij ons door de sporter de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Dat begint al door de namen te leren kennen en iedereen persoonlijk te begroeten. En uiteraard ook met de begeleiding. Daarin wil ik met het nieuwe concept nog meer investeren." Persoonlijke aandacht is belangrijk. De sfeer is open en gemoedelijk. Mensen begroeten elkaar en helpen waar dat nodig is. De fitnesschool van Michiel Wiegman trekt dan ook de doorsnee Delftenaar aan. Michiel: "We hebben hier sporters tussen de 16 en 85 jaar. De één wil afvallen, de andere een betere conditie. Weer een ander revalideert of is bezig met topsport. Wij doen er alles aan om iedereen zich hier thuis te laten voelen."

Jouw doel, onze missie
Het is vooral de inhoud van het trainingsaanbod en de begeleiding waarin easyActive het verschil maakt. Michiel richt zich met zijn team nog meer op het behalen van het persoonlijke doel van de sporter: "Ons motto is: 'JOUW DOEL, ONZE MISSIE'. Zo gaan sporters bij easyActive merken dat ze nog beter gemotiveerd en begeleid worden: ""Dat deden we eerder ook al, maar nu met toegepaste programma's en middelen die gefaseerd worden ingevoerd. Zo krijg je elke drie maanden een controle, waarbij we het doel van de sporter actualiseren en de sporter motiveren om dat doel te bereiken. Daarnaast krijg je meer begeleiding bij de oefeningen die je doet."
Onlangs is de krachtapparatuur in zijn geheel vervangen voor de allernieuwste lijn van Nautilus. De fitnesstrainers helpen iedereen graag met de uitleg en de juiste instellingen van de toestellen. Ook maken ze graag een mooi trainingsprogramma op maat. Daarnaast is ook de nodige cardio-apparatuur vervangen. Via Bluetooth kun je dan makkelijk je mobiel, tablet of smartwatch koppelen en zodoende je eigen workouts bijhouden en thuis bestuderen. De programma's hiervoor zijn gratis te downloaden. Bij fysieke ongemakken heeft easyActive een eigen fysiotherapeut in huis in de persoon van Kees Neervoort. Kees is een zeer ervaren en sportgerichte fysiotherapeut en houdt twee keer per week een inloopspreekuur.

Proefweek
Het concept van easyActive uitproberen? Maak dan gebruik van de gratis proefweek. Je kunt gedurende 7 dagen geheel vrijblijvend gebruik maken van alle faciliteiten. Er is gelegenheid voor gratis koffie en thee!

Meer berichten