De medewerkers van Plameco plaatsen in slechts één dag een kwaliteitsplafond.
De medewerkers van Plameco plaatsen in slechts één dag een kwaliteitsplafond.

Welk plafond had u in gedachten? Plameco plaatst het, in één dag

  en om het huis

NOOTDORP - Een strakke, moderne of klassieke uitstraling, onderhoudsvriendelijk en brandveilig. Het zijn maar enkele voordelen van een Plameco plafond. Geers Zonwering biedt haar klanten kwaliteitsplafonds aan, die in één dag voor een metamorfose in huis zorgen.

"De Plameco plafonds die wij verkopen en monteren bij onze klanten verfraaien een ruimte op en top. Of het nu de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of zolder is, de plafonds van Plameco zijn overal toe te passen. Ook in vochtige ruimtes, zoals een badkamer." Aan het woord is Jacko Langeraar, die binnen Geers Zonwering het advies en de verkoop van Plameco plafonds verzorgt. Doordat de plafonds van een hoogwaardige kunststof zijn gemaakt, zijn ze vochtbestendig en schimmelwerend. Ze werken daarnaast isolerend en zorgen voor een verbetering van de akoestiek in een ruimte.
Plameco beschikt over een assortiment van meer dan tachtig kleuren. Daarnaast kan men ook nog kiezen voor diverse motieven en afbeeldingen, zoals bedrijfslogo's. "Voor iedereen kan een passend plafond gemaakt worden, ook met een klassieke uitstraling. Regelmatig hebben we jaren-dertig-huizen voorzien van een klassiek plafond, compleet met prachtige ornamenten en traditionele sierlijsten", geeft Jacko als voorbeeld. Ruimteverlies is er nauwelijks, omdat de Plameco plafonds vrijwel direct tegen het oude plafond worden gemonteerd. Bijkomend voordeel: de meubels mogen tijdens de montage gewoon blijven staan. Het aanbrengen van verlichting in de plafonds is ook mogelijk. Dat kunnen spotjes zijn, maar ook een zware kroonluchter, LED-verlichting of een plafonnière.

Showroom
Om geïnteresseerden kennis te laten maken met Plameco plafonds zijn er in de showroom in de Laan van Ambacht 6 in Nootdorp een aantal voorbeelden van deze plafonds te zien. Jacko: "Mochten bezoekers besluiten tot het aanschaffen van een Plameco plafond, dan komen we kosteloos bij hen thuis langs om de wensen door te spreken. Ook willen we de ruimte altijd van tevoren zien. Het aanbrengen van een Plameco plafond is namelijk puur maatwerk." Geers Zonwering is dealer van Plameco plafonds in Nootdorp. Deze CBW-erkende onderneming plaatst niet alleen plafonds in Nootdorp, maar ook in Delft, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Pijnacker en Delfgauw.

Meer berichten
 
CustomHtml_1