Autorijden leuk maken, dát is waar Cars&Joy voor staat.
Autorijden leuk maken, dát is waar Cars&Joy voor staat.

Autobedrijf Harteveld verrijkt met Cars&Joy

  autonieuws

PIJNACKER - Om een nog groter publiek te kunnen bedienen, breidt Autobedrijf Harteveld in Pijnacker zijn winkel uit. Bij Cars&Joy Pijnacker kan iedereen van zaterdag 1 oktober terecht voor de aankoop en het onderhoud van zijn auto, willekeurig welk merk.

"Autorijden leuk maken", dat is in één zin waar Cars&Joy voor staat. "Concreet betekent dat bijvoorbeeld een prettige begeleiding bij het zoeken naar een auto, voldoende financieringsmogelijkheden, een scherp geprijsde autoverzekering en garanties naar behoefte", vertelt Leo Harteveld. "En wanneer je de auto eenmaal rijdt, heel belangrijk: betaalbaar en goed gepland onderhoud en mobiliteitsgarantie bij pech onderweg. Dat is wat wij bieden aan de eigenaren van willekeurig welk merk. Cars&Joy voegt daar de joy-factor aan toe."
Cars&Joy zet niet de techniek of het product centraal. "Daarvan mag je als klant gewoon verwachten dat het goed zit", bevestigt Leo Harteveld. "Uiteindelijk is het de relatie die telt. Of je nu voor het vervangen van een lamp komt, of voor de aanschaf van een auto. Je moet je ergens welkom voelen."

Een begrip
Autobedrijf Harteveld in Pijnacker is sinds 1958 een begrip voor Saab en Subaru rijders uit de wijde omtrek. Dat kan ook niet anders als je zo lang dealer en erkend reparateur bent voor deze merken. "Onze specialisaties zijn en blijven waardevol", zegt Leo Harteveld, "maar het mag klanten van andere merken niet in de weg staan om gebruik te maken van onze diensten. We hebben een fantastisch team in onze werkplaats en showroom, dat alle vragen aankan. Met Cars&Joy profiteren wij, en onze klanten dus ook, van scherpe inkoopdeals. Dat de ervaringen die onze vaste klanten met ons hebben, kun je bekijken via de website met reviews van Klanten Vertellen. Ik nodig iedereen uit die ons nog niet kent om bij de volgende gelegenheid de proef op de som te nemen."
Het actuele aanbod is 24/7 te vinden op carsenjoypijnacker.nl, hoewel klanten natuurlijk ook in de showroom aan de Delftsestraatweg 26C in Pijnacker welkom zijn.

Meer berichten
 
CustomHtml_1