Afbeelding

Ford-service blijft vertegenwoordigd in Delft

autonieuws

Editie: Week 29, Jaargang 22 |

Chef-werkplaats Paul van Winden bij een auto van het merk Ford, een merk dat het Delftse bedrijf EDA de Heus al jaren voert.

DELFT – Bosch Car Service EDA de Heus is een universeel autobedrijf. Al sinds jaar en dag is het bedrijf ook erkende multi-merken dealer, dus kan het onderhoud aan uw Ford vakkundig uitgevoerd worden. Goed om te weten, nu een ander bedrijf, de enige puur in Ford gespecialiseerde dealer in Delft, zijn deuren sluit.

De Ford-service blijft echter gewoon vertegenwoordigd in Delft. Diverse bezitters van een Ford zijn bij dit universele autobedrijf al jaren aan het juiste adres. De monteurs van Bosch Car Service EDA de Heus zijn volledig opgeleid, en gespecialiseerd in het servicen en onderhouden van meerdere  merken. “Ook uw Ford heeft geen geheimen voor onze monteurs”, zegt chef-werkplaats Paul van Winden. “De fabrieksbepalingen van elk merk worden via Bosch doorgekoppeld naar EDA de Heus. Hierdoor zijn we volledig op de hoogte van de nieuwste en modernste ontwikkelingen. Of het nu gaat om het resetten van systemen, foutcodes uitlezen of elektrische storingen doormeten, EDA de Heus gaat er voor.
Gespecialiseerde en getrainde monteurs worden via Bosch-trainingen bovendien continu op de hoogte gehouden van de moderne Ford-automobiel. De technici van EDA de Heus kennen uw Ford van binnen en van buiten.

Bosch Car Service EDA de Heus is een universeel autobedrijf. Voor dit bedrijf geldt, dat de mobiliteit van de klanten de hoogste prioriteit heeft. “Het hele traject rond de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto kan door ons geregeld worden”, zegt directeur Aad van Winden. “Ook voor de leaserijder heeft EDA de Heus geen geheimen. Wij zijn voor bijna alle leasemaatschappijen een gerespecteerde partner, vooral door onze vakbekwaamheid (lees kwaliteit), korte lijnen en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bosch Car Service staat ergens voor!”
Bij EDA de Heus is er ook altijd de mogelijkheid van een huurauto. Vanaf 29 euro in de BTW kan de auto ingezet worden, 100 kilometer vrij rijden per dag. Er zijn afzonderlijke week- en weekendtarieven. Breng snel eens een bezoek aan EDA de Heus of kijk op de website voor alle denkbare diensten die het bedrijf kan leveren.
Bent u op zoek naar een bepaald merk en type auto? Dan kunt u dit bedrijf de opdracht geven voor u op zoek te gaan via een zoekopdracht. Uiteraard met behoud van volledige garantie.

EDA de Heus

Schieweg 63
(015) 261 81 81
www.edaheus.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12