De vorige editie van het festival vond plaats in Buitenhof (Foto: Koos Bommelé)
De vorige editie van het festival vond plaats in Buitenhof (Foto: Koos Bommelé)

‘CANIDREAM Open Air is hét festival voor Delftse jongeren’

Algemeen

DELFT - Op 19 augustus is het weer zover. Dan is de tweede editie van CANIDREAM Open Air!

Op 21 augustus 2022 organiseerde CANIDREAM hun eerste openluchtfestival speciaal voor jongeren uit Delft. Met een aangesterkte line-up met grote namen als KM, bekend van legendarische hip-hop formatie SFB, en DJ Gamo & Jayh Martina kunnen de jongeren dit jaar een nog grootser festival verwachten. Open Air zal dit jaar niet plaatsvinden in de Buitenhof maar op het terrein van HAL015 aan de Schieweg. Jongeren uit de Buitenhof en uit de binnenstad kunnen elkaar zo ontmoeten en beiden een nieuwe plek ontdekken.
Naast een geweldige line-up op de BASI Talent Stage, zullen er ook tal van workshops en activiteiten zijn. Zo zal ook drievoudig heavyweight wereldkampioen Ismael Londt een kickboksworkshop geven en is er een DJ-workshop van DJ Nightvision. Ook zullen er een voetbaltoernooi en verschillende spellen zijn, waarbij ook prijzen zijn te winnen. Net als vorig jaar zal ook dit jaar weer de Finale van YourMic 2023 plaatsvinden tijdens het festival.
Voor het eerst is Open Air een samenwerking tussen twee Delftse organisaties, namelijk CANIDREAM en het Rietveld Theater“Het is een goede mogelijkheid om samen het meest veelzijdige jongerenfestival van Delft te organiseren”, aldus Glenn Weisz, directeur van Stichting CANIREAM. Het Rietveld Theater zit tijdelijk in HAL015 en vindt het ook belangrijk dat jongeren nieuwe plekken kunnen ontdekken. Dunja Gasper, coördinator van het Rietveld Theater, beaamt dit: “Voor ons is onze tijdelijke locatie dé manier om mensen te bereiken buiten de binnenstad. Samenwerken met CANIDREAM geeft ons die mogelijkheid.”
Kom dus op 19 augustus vanaf 15.00 uur naar HAL015. Kaartjes van 5 euro zijn te verkrijgen via www.canidream.nl/openair of aan de deur.