Afbeelding

Alzheimer Delft – Westland – Oostland (DWO)

Algemeen

Vanaf september starten wij weer met onze activiteiten die bestemd zijn mensen met dementie maar ook voor de mensen die er mee te maken hebben zoals de partners, buren, familieleden en vrienden van iemand met dementie. Hoe fijn is het om te weten hoe u er mee om kunt gaan en de mensen het best kunt benaderen. Daarom zijn er Alzheimercafés en Trefpunten bij u in de buurt. U kunt daar gratis en zonder aanmelden naar toe en krijg dan ook nog volop informatie en elke maand een interessant onderwerp uitgelegd door een deskundige.

11 September - Café Delft - Meer dan vergeetachtigheid.
11 September - Trefpunt Pijnacker “Ik ben vergeetachtig. Heb ik dementie?”
18 September - Café Westland - Niet pluis gevoel.
21 september - Wereld Alzheimer Dag Midden Delfland - 21 september Ouder worden in Midden-Delfland UITNODIGING DONDERDAGAVOND 19.30 uur tot 21.30 uur OUDE KERK MAASLAND.
21 September - Wereld Alzheiner Dag Delft - Je kunt me gerust een geheim vertellen, theatervoorstelling op donderdag 21 september om 14.00 uur in theater De Veste.
6 oktober - Alzheimer DWO 25 jaar. Een receptie voor genodigden om het 25 jarig bestaan te vieren. U kunt al deze informatie vinden op www.alzheimerdwo.nl