Op donderdag 10 augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse Nootdorpse Wielerronde!
Op donderdag 10 augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse Nootdorpse Wielerronde!

Het is weer tijd voor de Nootdorpse Wielerronde!

Algemeen

NOOTDORP - Ook dit jaar wordt er in Nootdorp weer de Nootdorpse Wielerronde georganiseerd. Dit jaar vindt dit unieke evenement plaats op donderdag 10 augustus en zoals ieder jaar is er ook dit jaar weer een burgerevenement. Iedereen is welkom om er weer een gezellige wielerdag van te maken.  

De Nootdorpse Wielerronde is jaarlijks een evenement waar veel mensen naar uitkijken. Deze dag is er voor groot en klein en wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een gezellig feest. Elk jaar is er tijdens deze dag ook een ‘burgerevenement’. Voorbeelden hiervan zijn de bakfietsen race en de solexrace. Dit jaar wordt de ‘12 inch race’ gehouden, een race waarbij iedereen moet fietsen op een 12 inch fiets. Heb je nog ergens een 12 inch fiets staan? Meld je dan snel aan via info@wielerronde-nootdorp.nl! Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per deelnemer en er zijn tijdens deze race prijzen voor de origineelste en de snelste deelnemers. 

De gehele opbrengst van het ‘burgerevenement’ zal gedoneerd worden aan Nootdorp4life. Dit is een groep sportieve Nootdorpers die zich inzetten voor het goede doel, namelijk geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Meedoen aan de race is dus ook het goede doel steunen!