Afgelopen zaterdag 24 juni vond bij Hudito het jaarlijkse familiehockeytoernooi plaats. In totaal waren er 320 deelnemers, verdeeld over 32 teams.
Afgelopen zaterdag 24 juni vond bij Hudito het jaarlijkse familiehockeytoernooi plaats. In totaal waren er 320 deelnemers, verdeeld over 32 teams.

Terugblik: Familiehockeytoernooi bij Hudito

Algemeen

DELFT - Afgelopen zaterdag 24 juni vond bij Hudito het jaarlijkse familiehockeytoernooi plaats. Tijdens deze dit toernooi voor jong en oud waren zon, hockey, sportiviteit en gezelligheid de belangrijkste ingrediënten. In totaal waren er 320 deelnemers, verdeeld over 32 teams.  

De teams bestonden uit families, gelegenheidsfamilies en vrienden. Hoe leuk is het om samen met je neefje, zusje, opa, moeder, vriendje of buurvrouw op het veld te staan! Om te zorgen voor leuke en spannende wedstrijden, waren de teams verdeeld in verschillende poules. De poules werden op sterkte ingedeeld. Voor het toernooi begon  kon iedereen nog lekker genieten van vele lekkere taarten en cakes, die de teams zelf gebakken hadden. Hierna konden de deelnemers het veld op.

Uiteraard hadden de teams hun best gedaan met het verzinnen van teamnamen en outfits. Zo streden de Professionele Prutsers tegen de Syracusa’s, de Tonnen Lawaai tegen de Golden Puppies, de Bliksems tegen de Zijlers en de Hawaïts tegen de Cubanita’s. Uiteindelijk gingen de Hippies ervandoor met de prijs voor de mooiste outfits. Tussendoor was er voldoende afleiding op het springkussen en de stormbaan. Ook kon er verkoeling worden gezocht onder de grote festival tent die op het centrale plein van de club staat. Na het toernooi stonden er heerlijke wraps op het menu, verzorgd door restaurant De Delf. Als afsluiting kon er lekker gedanst worden op muziek van DJ Lisa&Co. Al met al een mooie afsluiting van het seizoen!