Thijs van Beek
Thijs van Beek

Van Beek Schilders: als vanouds sterk in schilderwerk

Algemeen

DEN HOORN - Van Beek Schilders aan de Lookwatering 52 is een vertrouwde naam in Den Hoorn en omgeving. Het bedrijf levert als vanouds vakwerk af op het gebied van schilderen. Op dit moment zijn uiteraard de buitenschilderklussen het meest actueel, maar als straks het najaar weer aanbreekt staan de Van Beek Schilders weer klaar voor de vele binnenschilderklussen. Maar ook plafond- en wandafwerkingen zoals behang, spack, latex en sierpleisters realiseren ze op vakkundige wijze. Tevens vervangen en plaatsen ze dagelijks allerlei soorten glaswerk.  Alle werkzaamheden worden voor zowel particulieren als bedrijven uitgevoerd.

Schildersbedrijf van Beek werd in 1937 door de opa van Thijs opgericht. Van Beek Schilders kent een lange historie en is gedurende de jaren steeds overgegaan van vader op zoon. Thijs van Beek is inmiddels alweer de derde generatie. Het eerste pand bevond zich in de Hof van Delftstraat in Den Hoorn, en na een verhuizing is de Rijksstraatweg jarenlang de vestigingslocatie geweest. Uiteindelijk werd het huidige pand aan de Lookwatering betrokken, waar het bedrijf een loods van 285 vierkante meter tot zijn beschikking heeft. 

“Met onze klanten hebben we altijd telefonisch contact of via e-mail”, vertelt Thijs. “Dan wordt een afspraak gemaakt, wij komen bij de klant thuis het werk opnemen en vervolgens wordt er een offerte gemaakt.” 

Moet uw huis opnieuw in de verf gezet worden? Neem snel contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan! Telefoon: (015) 261 50 13. Internet: www.vanbeek-schilders.nl.